Algemeen

Gave eerste foto's 'Ford v. Ferrari' met Matt Damon en Christian Bale

Matt Damon en Christian Bale hebben de hoofdrollen in deze racefilm.

door Bram de Groot om 05:35 in Algemeen
Eerder deze maand werd bekend dat we in Nederland een Formule 1-race krijgen en onlangs overleed de legende Niki Lauda. Deze F1-held was redelijk recent nog te zien in de geweldige biopic Rush uit 2013 met Chris Hemsworth als James Hunt en Daniel Brühl als Niki Lauda. Later dit jaar volgt een nieuwe racefilm met Ford v. Ferrari.

Via Entertainment Weekly en Empire krijgen we een eerste duidelijke blik op de film van regisseur James Mangold, bekend van films als Logan en Walk the Line. In de biopic zijn de hoofdrollen voor de twee grootheden Matt Damon en Christian Bale. Damon speelt de Amerikaanse automotive-voorloper Carroll Shelby en Bale is Ken Miles, de Britse racer die tijdens de 24 uur van Le Mans in 1966 de dominante concurrent Ferrari van de baan moet rijden.

Eerste foto's uit Ford v. Ferrari
Op onderstaande foto's zie de vooral de twee hoofdrolspelers; Bale lijkt weer te hebben ingeleverd op zijn gewicht. Vanaf 14 november draait Ford v. Ferrari in de Nederlandse bioscoopzalen. Zou het een Oscarkandidaat zijn?3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Oscar kandidaat weet ik niet. Maar ik als autoliefhebber ga hier zeker heen, zeer interessant! Het Ford vs Ferrari gevecht rond Le Mans is legendarisch.

GreenHornet

Avatar

Nee Rush is het ook niet gelukt

NieuwsFilm

meest populair