'Hellboy'-ster David Harbour kan geen chocolade van reboot maken

'Hellboy'-ster David Harbour kan geen chocolade van reboot maken

Heb jij genoten van deze nieuwe verfilming met de ster uit Stranger Things?

Met een wereldwijde opbrengst van zo'n 40 miljoen dollar mag het 50 miljoen dollar kostende Hellboy geen succes genoemd worden. Het is simpelweg een enorme flop. Eerder waren er al geruchten over een hoop gedoe achter de schermen. Titelheld-vertolker David Harbour heeft dit nu bevestigd tegenover Digital Spy.

"We hebben ons best gedaan, maar er zijn zoveel wensen bij dit soort projecten en daardoor zullen ze niet altijd werken", vertelde Harbor aan Digital Spy. "Ik heb gedaan wat ik kon doen en ik ben trots op wat ik heb gedaan, maar uiteindelijk heb ik over veel dingen geen controle."

chocolade en puinhoop
Harbour gaf ook aan dat de film teveel werd vergeleken met de chocolade-achtige Marvel Cinematic Universe-films. "Het probleem dat ik heb met de stripfilms van tegenwoordig is dat ze een resultaat zijn van de kracht van Marvel. Het is net als chocolade, het is een smaak. Ik wil eigenlijk een wereld waarin er meer smaken zijn dan alleen chocolade. Dus als Hellboy wordt bekeken op het chocoladespectrum, dan doet de film het erg slecht."

En hij sluit af met een wel heel duidelijke boodschap over de film van regisseur Neil Marshall (The Descent): "Dat gezegd hebbende, de film heeft ook grote problemen." Goed... Volgende!



NieuwsFilm

meest populair