Guillermo del Toro's thriller 'Nightmare Alley' met Leonardo DiCaprio start binnenkort met opnames

En hij heeft al een aantal goede mensen aan boord om er een succes van te maken.

Met zijn laatste film The Shape Of Water had de Mexicaanse filmmaker Guillermo Del Toro een groot succes op handen. Zo won hij de prijzen voor 'beste film' en 'beste regisseur' hiervoor tijdens de Oscars van vorig jaar. Met andere films als Pacific Rim en Blade II op zijn cv, heeft de regisseur al laten zien van vele markten thuis te zijn. De gewilde filmmaker gaat dan ook vooral verder met zijn eigen ding doen, zo ook met zijn nieuwste film Nightmare Alley.

Deze nieuwste film wordt een thriller, een herziening van een originele film uit 1947 en het boek waarop deze gebaseerd was. Het verhaal gaat over een oplichter die samenkomt met een vrouwelijke psychiater die nog corrupter is dan hijzelf. In het begin genieten ze samen ervan om mensen op te lichten met hun mentale spelletjes, maar dan draait zij de rollen om en wordt hij overmeesterd in zijn eigen manipulatiespelletjes.

Opnames
De opnames zullen eind september van start gaan in Toronto en worden naar verwachting vijf maanden later afgerond. Wanneer de film zal verschijnen is daarentegen vooralsnog niet bekend. Wel lijkt het inmiddels zo goed als zeker dat Leonardo DiCaprio de hoofdrol in de film zal gaan vertolken. Tevens heeft hij cinematograaf Dan Laustsen (John Wick 3, The Shape of Water) wederom weten te strikken.

NieuwsFilm

meest populair