Opnames solofilm 'Black Widow' gestart: Scarlett Johansson gespot op de set!

Opnames solofilm 'Black Widow' gestart: Scarlett Johansson gespot op de set!

Dus deze Marvel-film komt op zeker volgend jaar.

Ze debuteerde in Iron Man 2 uit 2010 en sindsdien is ze een vaste waarde in het Marvel Cinematic Universe. Ondanks dat haar aandeel in Avengers: Endgame wat ongelukkig uitpakte, keert ze volgend jaar alweer terug op het witte doek. Na vele geruchten krijgt ze dan eindelijk een eigen solofilm.

Via MCU Exchange wordt duidelijk dat de opnames zijn gestart in Noorwegen. Actrice Scarlett Johansson is namelijk gespot in het Scandinavische land. De camera's zouden nu draaien op het eiland Vigra, en in het plaatsje Sæbø. Dit zou het Noordse dagblad Sunnmørsposten hebben bevestigd. Hieronder foto's die de krant nam en op Fagbladet.no staan de meer opvallende beelden.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Na Captain America: Civil War
Naar verluidt speelt de Black Widow-solofilm - met de werktitel Blue Bayou - van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome) zich af na Captain America: Civil War uit 2016 en zijn er rollen voor onder meer David Harbour (Hellboy), Florence Pugh (Fighting With My Family), O-T Fagbenle (The Handmaid's Tale) en Rachel Weisz (The Favourite). Ook zouden er flashbacks te zien zijn naar Natasha's verleden in Rusland, en dus ook naar de Red Room.

Officieel moet de film nog aangekondigd worden door Marvel Studios, maar het lijkt ondertussen duidelijk dat Black Widow rond 1 mei 2020 in de wereldwijde bioscoopzalen moet draaien.

NieuwsFilm

meest populair