Bloeddorstige haai maakt jacht op duikende meisjes in trailer '47 Meters Down: Uncaged'

Bloeddorstige haai maakt jacht op duikende meisjes in trailer '47 Meters Down: Uncaged'

Claustrofobische horrorprent belooft een nagelbijter te zijn.

Een trailer met een bloeddorstige haai. Nee, niet Jaws, wél het vervolg op horrorfilm 47 Meters Down, dat de titel 47 Meters Down: Uncaged meekreeg. En er is inderdaad geen kooi die de haaien tegenhoudt.

In de trailer zien we hoe 3 bevallige dames gaan diepzeeduiken, en op onderwaterruïnes stuiten waar mensen geofferd werden. Alsof dit nog niet angstaanjagend genoeg was, blijken ze ook nog eens in het territorium van een monsterlijke haai te zijn beland.



Claustrofobisch
Regisseur Johannes Roberts maakte van het eerste deel een claustrofobisch geheel, met twee zussen die opgesloten in een kooi op de bodem van de oceaan de haaien op afstand moesten houden. De sequel mag dan wel 47 Meters Down: Uncaged heten, door de ruïnes, grotten en duikpakken belooft ook deze film een beklemmend geheel te zijn.

De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door John Corbett, Nia Long, Sophie Nelisse en Corinne Foxx, de dochter van Jamie Foxx. Maar laten we eerlijk zijn: we komen voor de haai, niet voor de acteurs. En die haai staat ook gevaarlijk te wezen op de nieuwe poster hieronder.


Bekijk de afbeelding

47 Meters Down: Uncaged duikt in augustus op in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair