Fans willen alsnog vervolg op geflopte 'Solo: A Star Wars Story'

Fans willen alsnog vervolg op geflopte 'Solo: A Star Wars Story'

Maar of die er komt?

Solo: A Star Wars Story was in mei 2018 in de bioscoop te zien en bleek een behoorlijke tegenvaller voor Disney en Lucasfilm. De film leverde aan de wereldwijde box office nog geen 400 miljoen dollar op. Maar nu willen fans toch een vervolg.

De afgelopen week is een nieuwe hashtag trending geworden op Twitter: #MakeSolo2Happen. Alhoewel de box office tegen viel, denken veel mensen dat de film het op thuismedia wel degelijk doet. Dat past ook binnen de hoger wordende RottenTomatoes-score van de film. In september 2018 zag regisseur Ron Howard al dat de publieke score van de film hoger werd:

Fans hopen nu dus dat ze Disney zover krijgen om alsnog de tweede film gemaakt te krijgen. De kans dat dit zal gebeuren lijkt vrij klein. Disney werkt nu samen met David Benioff en D.B. Weiss aan een nieuwe filmtrilogie en ook regisseur Rian Johnson mag er een maken. Daarnaast rondt J.J. Abrams dit jaar de Skywalker-reeks af met Star Wars: The Rise of Skywalker. Wie weet zal Solo wel een klein beetje terugkeren op streamingdienst Disney Plus?

NieuwsFilm

meest populair