Griezelige nieuwe trailer 'Scary Stories to Tell in the Dark'

Griezelige nieuwe trailer 'Scary Stories to Tell in the Dark'

Nieuwe beelden van de veelbelovende tiener-horrorfilm.

CBS Films, Lionsgate en eOne hebben de volledige trailer voor tiener-horrorfilm Scary Stories to Tell in the Dark vrijgegeven. De film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Alvin Schwartz en Stephen Gammell, die voornamelijk in de Verenigde Staten bekendheid geniet.

In de film volgen we een groep tieners die een mysterie rondom een reek onverwachte en macabere moorden moet zien op te lossen in het kleine dorp waarin ze wonen. De getalenteerde cast bestaat uit namen als Zoe Colletti, Austin Abrams, Gabriel Rush, Michael Garza, Dean Norris, Gil Bellow en Lorraine Toussaint.

Guillermo del Toro helpt een handje
De bekendste namen die aan de film verbonden zijn doen echter dienst achter de schermen van de film. De regie is namelijk in handen van Andre Ovredal (The Autopsy of Jane Doe, Trollhunters), en niemand minder dan Oscarwinnaar Guillermo del Toro (The Shape of Water, Pacific Rim) produceert en leverde eigenhandig het verhaalidee voor de film aan. Het script werd vervolgens geschreven door Daniel en Kevin Hageman. Scary Stories to Tell in the Dark bereikt in augustus de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair