Vervolg op Tarantino's 'Django Unchained' met Zorro in de maak!

Vervolg op Tarantino's 'Django Unchained' met Zorro in de maak!

Gaat Jamie Foxx' Django op pad met Diego de la Vega?

Quentin Tarantino heeft Jerrod Carmichael aangesteld om een filmscript te schrijven over de cross-over comic book-reeks tussen het personage Django en de bekende held Zorro. Dit meldt Collider.

De strip is uitgegeven door Dynamite Entertainment en DC Comics en speelt zich enkele jaren na Django Unchained uit 2012 af. Jamie Foxx' Django is in de strip nog steeds een premiejager in het westen als hij de oudere en doorgewinterde Diego de la Vega ontmoet. Django wordt de lijfwacht van Diego a.k.a. Zorro en samen hebben ze als doel de lokale inheemse bevolking van de slavernij te redden.

Rol Tarantino nog onbekend
Het is onduidelijk welke rol Tarantino in het geheel heeft. Vele bronnen melden dat de film serieus wordt ontwikkeld. Ook is niet bekend met wie Carmichael het script schrijft. Er zou namelijk nog een scriptschrijver zijn aangesteld.

De kans dat Tarantino de film zelf regisseert, lijkt klein. Binnenkort verschijnt zijn negende film Once Upon a Time in... Hollywood en volgens eigen zeggen stopt Tarantino na zijn tiende film als regisseur. Tarantino staat ook in de boeken voor een R-rated Star Trek-film.

NieuwsFilm

meest populair