Algemeen

Vervolg op Tarantino's 'Django Unchained' met Zorro in de maak!

Gaat Jamie Foxx' Django op pad met Diego de la Vega?

door Bram de Groot om 15:34 in Algemeen
Quentin Tarantino heeft Jerrod Carmichael aangesteld om een filmscript te schrijven over de cross-over comic book-reeks tussen het personage Django en de bekende held Zorro. Dit meldt Collider.

De strip is uitgegeven door Dynamite Entertainment en DC Comics en speelt zich enkele jaren na Django Unchained uit 2012 af. Jamie Foxx' Django is in de strip nog steeds een premiejager in het westen als hij de oudere en doorgewinterde Diego de la Vega ontmoet. Django wordt de lijfwacht van Diego a.k.a. Zorro en samen hebben ze als doel de lokale inheemse bevolking van de slavernij te redden.

Rol Tarantino nog onbekend
Het is onduidelijk welke rol Tarantino in het geheel heeft. Vele bronnen melden dat de film serieus wordt ontwikkeld. Ook is niet bekend met wie Carmichael het script schrijft. Er zou namelijk nog een scriptschrijver zijn aangesteld.

De kans dat Tarantino de film zelf regisseert, lijkt klein. Binnenkort verschijnt zijn negende film Once Upon a Time in... Hollywood en volgens eigen zeggen stopt Tarantino na zijn tiende film als regisseur. Tarantino staat ook in de boeken voor een R-rated Star Trek-film.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Speelt deze film zich af in het dc extended universe?

Maac

Avatar

Oh jee, wat schandalig. Een zwarte protagonist die in dienst treedt bij een blanke. Als dat geen diepgekwetste zielen gaat produceren..

Kamajiisama

Avatar

Lijkt interessant...., al wacht ik nog steeds op Predator vs Zorro

chefry1983

Avatar

@maac

Bij elke film ter wereld is er wel een groep die zich gekwetst voelt.

Maac

Avatar

Aah, dat rechtvaardigt het inderdaad.

nooffencetaken

Avatar

Jurassic Zorro, Transformer Dora, Batman vs Barbie, Toy Story -Zombieland, Harry Potter en de niersteen, Godzilla in kangarooland kom maar door met die troep.

Sunspot

Avatar

Haha, echt goeie film, Django Unchained, zo droog ook, nog droger dan andere Tarantino films :D

Sunspot

Avatar

Maar hoef geen vervolg te zien eigenlijk, maar als het komt, ga ik wel kijken Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Toch lijkt me dit zeer interessant en stiekem hoop ik dan op de nu een stuk oudere Banderas als Zorro.

Frietgezicht

Avatar

Django was niet eens het boeiendste karakter in zijn eigen film en wat weten mensen nou eigenlijk over Zorro?

Ik ken hem uit films, boeken en series en nog weet ik amper wat voor karakter het is. Hij kan overweg met een zwaard ja,voor de rest een saai karakter die toch een soort ‘naam’ gemaakt heeft.

Zorro is net als een glas water. Iedereen kent het en drinkt het maar wie raad het echt aan en is een fan?

Sunspot

Avatar

als kind was het wel een grappige serie, maar vooral ook om die mooie vrouw.

Maar verder niet echt cool of zo, ook niet die film met Banderas.

Maar goed, als BAnderas terugkomt, dan lijkt het me wel grappig, maar eigenlijk hoeft het allemaal niet Smiley face

John Wayne

Avatar

Zorro is de voorloper van striphelden zoals Batman. Hij gedraagt zich in zijn hoedanigheid als Don Diego de la Vega als een elitaire softie om op die manier te kunnen spioneren in de nabijheid van de corrupte gouverneur van Californië. Als de gemaskerde Zorro gaat hij fysieke gevecht aan. Films en series zijn al gemaakt in de jaren 20 en 30. De beste films zijn echter The Mark of Zorro gemaakt in de jaren 40 met Tyrone Power als de titelheld en Basil Rathbone als de schurk. Ik weet, dit zijn namen die de meesten van ons niets meer zeggen, maar dit waren grootheden in hun tijd. De film is nog steeds de moeite waard. De eerste Banderas film was dat ook, al werd hier van de mythologie afgeweken door van Banderas de 'next generation Zorro' te maken. Er was in de jaren 50 ook nog de uiterst populaire Disney -serie met Guy Williams in de hoofdrol.
Dat het karakter nu een beetje vergeten is, is begrijpelijk, maar het heeft wel potentieel, en de hedendaagse superhelden zijn zelfs schatplichtig aan Zorro.

WoodstockMoodstock

Avatar

@Maac lol want 'Diego de la Vega' is echt zo'n pittig blanke naam. Misschien kan het verfrissend voor je zijn om niet vooraf al problemen te zoeken.

Maac

Avatar

^Problemen? Door het uiten van een provocatieve mening op een openbaar platform?

Wel goed om te weten dat mijn punt compleet onderuit gaat vanwege Zorro's mediterraanse naam. Die kán gewoon niet blank zijn! Erg verfrissend.

Master Of Films

Avatar

Maac "Wel goed om te weten dat mijn punt compleet onderuit gaat vanwege Zorro's mediterraanse naam. Die kán gewoon niet blank zijn! Erg verfrissend."
Kwa huidskleur laat ik in het midden. Maar ik kan ter info wel meer kwijt over zijn nationaliteit, afgeleid van de tijdsperiode waarin de verhalen van Zorro zich afspeelde. Spanjaard of Mexicaan (pas na de onafhankelijkheid van Spanje uiteraard).

NieuwsFilm