Marvel-film 'Ms. Marvel' staat nu ook op de agenda

Marvel-film 'Ms. Marvel' staat nu ook op de agenda

Nee, niet Captain Marvel. Maar een veel jongere heldin.

De jonge Marvel-heldin Ms. Marvel die op dit moment te zien is in de comics heeft als alter ego de jonge Kamala Khan. Ze is een 16 jaar oud Pakistaans-Amerikaans meisje uit New Jersey die fan is van Carol Danvers, de reeds geïntroduceerde Captain Marvel van Brie Larson. De jonge Ms. Marvel krijgt mogelijk een eigen film of serie in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Al langere tijd wordt het personage in verband gebracht met een optreden in Phase IV van het MCU. Nu heeft actrice Mindy Kaling (Ocean's Eight, A Wrinkle in Time) tegenover MTV aangegeven dat ze met Marvel Studios heeft gesproken over een Ms. Marvel-project.

Desi-superheldin
De actrice is ook een schrijver en producent van films en series dus het is onbekend in welke rol ze met Marvel heeft gesproken. "Ik denk dat de mensen met wie ik heb gesproken bij Marvel erg enthousiast zijn over het personage en ik denk dat ze op dit moment uitdokteren wat met haar te doen. Ik heb aangegeven dat ik hen wil helpen," aldus Kaling die klaarblijkelijk ook iets ziet in een serie op Disney+. "Nu is er ook zoiets als het streamingplatform. Misschien wordt het zoiets. Maar ik denk dat ze begrijpen hoeveel opwinding er is. Riz Ahmed, ik en elke andere Desi-acteur zijn erg enthousiast."

En welke actrice zou de rol moeten spelen volgens Kaling: "Weet je, ik heb het gevoel dat ze misschien een onbekende zou moeten zijn. Zou dat niet spannend zijn?"

NieuwsFilm

meest populair