Video

Eerste filmclip 'Annabelle Comes Home' toont chaotische geestenboel

Plus een nieuwe featurette!

door Jeffrey Kouters om 06:13 in Video
Eind juni gaan spokenjagers Ed (Patrick Wilson) en Lorraine Warren (Vera Farmiga) weer een bovennatuurlijke zaak onderzoeken. In Annabelle Comes Home, de zevende film in het Conjuring-universum, jaagt de enge meisjespop hen weer de stuipen op het lijf, zo blijkt ook uit deze eerste filmclip.

Is Annabelle een baken voor andere geesten? Ed Warren vermoedt van wel na een harde confrontatie met een groep overledenen in deze eerste filmclip van Annabelle Comes Home. Duidelijk is dat het straks weer flink griezelen wordt in de bioscoop en dat franchiseveteraan Gary Dauberman ook niet vies is van wat jumpscares in zijn regiedebuut. Dauberman was eerder onder meer verantwoordelijk voor het script van The Nun (2018) en schreef ook mee aan de eerste twee Annabelle-films.


Warner Bros. en New Line Cinema hebben ook een featurette vrijgegeven. Hierin staat Judy Spera centraal, de dochter van de echte Ed en Lorraine Warren op wiens werk deze horrorfranchise losjes is gebaseerd. In Annabelle Comes Home heeft de griezelpop het gemunt op Judy (in de film gespeeld door actrice McKenna Grace).


Annabelle Comes Home spookt vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscoopzalen rond!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair