Netflix

De beste films die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we eerst de drie beste films van alle nieuwe toevoegingen uit en bieden we je vervolgens een overzicht met alle andere producties die vanaf nu beschikbaar zijn.

Annabelle: Creation (2017)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Talitha Bateman, Lulu Wilson, Stephanie Sigman, e.a.
In juli verschijnt Annabelle Comes Home, alweer de derde bioscoopfilm over de enge pop. Vanaf deze week kun je het vorige deel op Netflix bekijken. Jaren na de tragische dood van hun dochter ontfermen een poppenmaker en zijn vrouw zich over een non en een aantal weeskinderen. Zij worden echter al snel het doelwit van Annabelle. Deze duistere oorsprongsprent leunt erg op jumpscares en is verhaaltechnisch niet heel sterk, maar voor liefhebbers van de Conjuring-franchise zeker niet te missen!

Rolling Thunder Revenue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese (2019)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Bob Dylan, Allen Ginsberg, Patti Smith, e.a.
In de jaren zeventig toerde Bob Dylan met zijn roemruchte Rolling Thunder Revue Tour door Amerika. Martin Scorsese dook in het historische beeld- en geluidsmateriaal en maakte er een documentaire van. Dylan bracht zijn muzikale circus overigens maar in kleine concertzalen, terwijl hij toen al een grote naam was. Scorsese kijkt met deze mix van feiten en fantasie terug op dat avontuur. Een bijzonder werk over een legendarische artiest, gemaakt door een topregisseur... Kijken dus!

Murder Mystery (2019)
Regie: Kyle Newacheck | Cast: Jennifer Anniston, Adam Sandler, Luke Evans, e.a.
Een New Yorkse politieagent en zijn vrouw zijn hoog toe aan vakantie. Het gaat namelijk niet zo lekker met hun huwelijk. Op hun vlucht naar Europa raken ze toevallig aan de praat met Malcolm Quince, een steenrijke man die hen uitgenodigd voor een diner op zijn luxe jacht. Diezelfde avond wordt de rijkaard echter vermoord en worden de twee vakantiegangers als hoofdverdachten aangemerkt. Murder Mystery is een Netflix Original-film. Deze thriller-komedie heeft een heuse sterrencast en het concept klinkt leuk genoeg om de film een kans te geven! Aanzetten dus!


En verder onder meer...


Documentaire
Life Overtakes Me (2019)
An Inconvenient Sequel: Truth to Power (2017)

Familie
Dummie de Mummie 2 (2017)

Romantiek
Rules Don't Apply (2016)

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ja echte toppers hahahahah

Frietgezicht

Avatar

Ik ga voor de series. Zowel Chernobyl (hbo) als When They See Us(Netflix) krijgen erg goede recensies en zorgen voor commotie.
Maar ik wens mensen veel plezier met Murder Mysterie en Dummie the Mummy.

Moviemagic

Avatar

^ Chernobyl is de hoogste scorende (mini)serie ooit. Naar deze ben ik ook nieuwsgierig.

NieuwsFilm

meest populair