Celebrity

Chris Hemsworth covert Johnny Cash als 'Fat Thor' op de set van 'Avengers: Endgame'

En dat klinkt bijzonder!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 14:57 in Celebrity
Wist jij dat Chris Hemsworth ook een aardig mopje kan zingen? Hemsworth deelde gisterenavond in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon een 'vet' filmpje waarin te zien is hoe hij het nummer 'Hurt' van Johnny Cash zingt op de set van Avengers: Endgame.

In Endgame bleek de normaal zo gespierde dondergod Thor de nodige kilo's te zijn aangekomen vanwege een zware depressie. De dikke pens en het onverzorgde uiterlijk van acteur Chris Hemsworth (35) werden niet alleen met de computer tot leven gebracht, maar vereisten ook de nodige kap en grime.

Lekker pingelen
Hemsworth was gisterenavond te gast bij Jimmy Fallon en hij had een exclusieve video van de Endgame-set meegebracht. "Ik heb behoorlijk getwijfeld of ik dit filmpje moest laten zien of niet", biecht Hemsworth op. "Ik heb snel opgenomen in mijn trailer tussen een paar takes door".

In de video covert Hemsworth het nummer 'Hurt', naar de uitvoering van Johnny Cash. Hij zingt niet alleen, maar pingelt ook met zijn gitaar. De Australische acteur blijkt zelf echter niet te spreken te zijn over zijn zangkunsten. "Ik zing bedroevend slecht en ben een vreselijke gitarist", meent hij. Oordeel zelf!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Wel oke, waarom niet een Fat Thor album Smiley face

Capetown

Avatar

Je bedoelt Hurt van Nine Inch Nails.

hQuinn

Avatar

Capetown "Je bedoelt Hurt van Nine Inch Nails."
Inderdaad, wilde het net zeggen. Dat het origineel van Nine Inch Nails is wordt nogal eens vergeten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair