Chucky killt opnieuw 'Toy Story'-speelgoed: Potato Head & Rex

Chucky killt opnieuw 'Toy Story'-speelgoed: Potato Head & Rex

Dit keer zijn Potato Head & Rex aan de beurt.

Even geleden verschenen al drie posters waarop Chucky, met de stem van Mark Hamill (Star Wars) en uit de binnenkort te verschijnen Child's Play-reboot, afrekent met Woody (stem Tom Hanks), Buzz Lightyear (stem Tim Allen) en Slinky (stem Blake Clark) uit Pixars Toy Story 4. Nu zijn Potato Head en Rex aan de beurt. Ook hebben we een paar clips uit de horrorfilm.

Potato Head en Rex hebben in de Engelstalige films de stemmen van wijlen Don Rickles en Wallace Shawn. Ze zijn enkele van de terugkerende figuurtjes in de langstlopende animatiefilmreeks van Walt Disney / Pixar. Verwacht overigens geen vijfde deel op korte termijn. Pixar zet komende jaren in op originele titels. Bij Child's Play zal dat ongetwijfeld anders zijn. Hieronder eerst twee clips uit en een trailer voor de VR Experience voor de laatste genoemde film die in de States gelijktijdig met de vierde Toy Story verschijnt.






EN dan hieronder de twee posters voor Child's Play van regisseur Lars Klevberg (Polaroid). Vanaf 20 juni draait de reboot in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair