Algemeen

Chucky killt opnieuw 'Toy Story'-speelgoed: Potato Head & Rex

Dit keer zijn Potato Head & Rex aan de beurt.

door Bram de Groot om 09:00 in Algemeen
Even geleden verschenen al drie posters waarop Chucky, met de stem van Mark Hamill (Star Wars) en uit de binnenkort te verschijnen Child's Play-reboot, afrekent met Woody (stem Tom Hanks), Buzz Lightyear (stem Tim Allen) en Slinky (stem Blake Clark) uit Pixars Toy Story 4. Nu zijn Potato Head en Rex aan de beurt. Ook hebben we een paar clips uit de horrorfilm.

Potato Head en Rex hebben in de Engelstalige films de stemmen van wijlen Don Rickles en Wallace Shawn. Ze zijn enkele van de terugkerende figuurtjes in de langstlopende animatiefilmreeks van Walt Disney / Pixar. Verwacht overigens geen vijfde deel op korte termijn. Pixar zet komende jaren in op originele titels. Bij Child's Play zal dat ongetwijfeld anders zijn. Hieronder eerst twee clips uit en een trailer voor de VR Experience voor de laatste genoemde film die in de States gelijktijdig met de vierde Toy Story verschijnt.


EN dan hieronder de twee posters voor Child's Play van regisseur Lars Klevberg (Polaroid). Vanaf 20 juni draait de reboot in de Nederlandse bioscoopzalen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Leuk voor de nieuwe generatie die niet beter weten.

Moviemagic

Avatar

Ik vind het wel mooi dat er een nieuw perspectief aan wordt gegeven. Echter zoals Devenace al eens zei: "Eerlijk is eerlijk, dan is het ook geen echte Chucky, gewoon een mongol die zijn besturingsysteem verandert. ".

Dit is ook weer waar. Het is mooi om het verhaal dat anders is en chucky nieuwe mogelijkheden geeft tot moorden. Aan de andere kant is het meer een robot en geen persoon als in het origineel. Toch is mijn interesse gewekt.

Monojaxx

Avatar

Lijkt me geen bal aan. Juist met een ziel erin van een moordenaar is tof, dit is gewoon een doorgedraaide AI. Snap echt niet waarvoor ze voor deze aanpak hebben gekozen.

Goku32

Avatar

Monojaxx dat is tegenwoordig deze tijd, alles is robot en internet shit. Je kan niet weer een ziel in een pop douwen. Want dat kent iedereen nu wel, ze proberen iets nieuws ik ben wel benieuwd naar deze uit voering van chucky. Maar de originele films blijven natuurlijk Geweldig. En als er ooit een toy story vs childs play komt ik ben er klaar voor

Sunspot

Avatar

Haha, die 1e is droog :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair