Featured

Alles wat we al weten over de Knights of Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Wat weten we al over de figuren die in dienst staan van Kylo Ren?

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
De Knights of Ren werden in Star Wars: The Force Awakens geïntroduceerd door regisseur J.J. Abrams. We zagen toen enkel een flits van ze en hoorden dat Kylo Ren (Adam Driver) de leider van de Knights of Ren was. Meer dan dat werd niet bekend gemaakt en in The Last Jedi werd er gek genoeg ook niets over ze verteld. Met The Rise of Skywalker komt er verandering in de mysteries. Desalniettemin weten we al het een en ander van ze, en dat lees je in dit artikel!

De Knights of Ren stonden onder commando van Supreme Leader Snoke (Andy Serkis) en kregen de opdracht om Luke Skywalker (Mark Hamill) te vinden en te doden. Waarom Snoke dat wilde is duidelijk: zolang Skywalker in leven was, betekende dat, dat er nog een nieuwe generatie Jedi op zou kunnen staan. Ze hebben dan ook een band met elkaar, de Knights en Skywalker.


Voormalig studenten

In The Last Jedi kwamen de Knights of Ren niet voor, maar vertelde Luke aan Rey (Daisy Ridley) dat een deel van hen zijn voormalig leerlingen was. Zij voegden zich bij Kylo Ren en vermoordden de andere Jedi-leerlingen in de Jedi-tempel van Luke. Ze waren er dus ook voor verantwoordelijk dat de nieuwe Jedi Order al snel na de oprichting tot een einde kwam.


De vraag blijft staan hoe Ben Solo en Snoke elkaar ontmoet hebben. Het gerucht gaat dat Snoke hem enkel beïnvloedde via de Force, maar het kan ook zijn dat ze elkaar wel degelijk ooit ontmoet hebben en dat het toen helemaal mis is gegaan.


Minstens zeven

Er bestaan heel wat vragen over de Knights of Ren, maar we weten dat het er minstens zeven zijn. Hoe we dat weten? Dankzij de flashback die we in The Force Awakens zagen. Daarop zagen we Kylo, omringd door zes mensen.


Vermoedelijk zijn het er in werkelijkheid nog meer dan zeven, wat we vermoeden omdat er ook een geen anderen een lichtzwaard vast hebben op bovenstaand beeld. Aangezien er ook voormalig leerlingen van Luke tussen zitten, lijkt de kans groot dat we ze dus nog niet allemaal gezien hebben.


Een deel is al bekend

Een deel van de Knights of Ren is al bekend. In The Art of Star Wars: The Force Awakens krijgen we wat informatie over de Knights. Hieronder zie je een beeld van vijf van hen. Alhoewel het vermoedelijk niet hun namen zijn, zijn de namen die we onder de designs zien vermoedelijk wel de karakteriseringen van de personages. Elk is dus een archetype: The Heavy, The Armory, The Rogue, The Sniper en The Monk.In de woestijn

De Knights of Ren zitten in elk geval ook in de woestijn. In Vanity Fair was enkele weken geleden een special over The Rise of Skywalker te lezen. Op een van de beelden zagen we regisseur Abrams samen met de acteurs die de Knights of Ren spelen.


Bovenstaand beeld laat hen zien. Het gaat om een foto die gemaakt is in Jordanië, waar scènes zijn opgenomen die zich afspelen op een woestijnplaneet met de naam Pasaana. Die planeet was behoorlijk lang te zien in de teaser trailer voor The Rise of Skywalker, waarmee het erop lijkt dat de locatie op de een of andere manier belangrijk is voor de groep. Een andere optie is, aangezien we in de teaser zagen dat Rey opgejaagd wordt door Kylo op die planeet, dat Kylo Ren de Knights heeft meegenomen om samen te vechten tegen Rey.


Kylo vs de Knights of Ren?

Er wordt ook gespeculeerd dat Kylo Ren het in The Rise of Skywalker op gaat nemen tegen de Knights of Ren. In Vanity Fair zagen we onderstaand beeld, waarbij het bijschrift luidde dat Kylo het tegen ten minste één van de Knights opneemt. Kort daarna werd het artikel in Vanity Fair van een update voorzien en was dat stukje tekst verwijderd. Het kan een foutje zijn geweest, maar wat ook kan, is dat Disney dit nog niet wilde onthullen. Zekerheid krijgen we natuurlijk voorlopig niet hierover, dat zal pas in december blijken als The Rise of Skywalker in de bioscoop draait.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Och ja, dit moeten ze ook nog in de film proppen.

Xenolicker

Avatar

Tjonge, die Luke heeft toch wel enorm gefaald als leraar, geen wonder dat 'ie toen ergens in z'n uppie op een eiland is gaan zitten!

ExtraDip3000

Avatar

Prima, klinkt goed. Heb enorm veel zin in deze film. Is het al december ??!!

GreenHornet

Avatar

Luke was geen Louis van Gaal

Ereptile

Avatar

Een Tank, Weapon Specialist, Rogue, Hunter & Monk... Klinkt alsof ze een RPG willen maken met die characters van Ren. Die rollen zie ik namelijk in iedere diverse RPG groep.

Eigenlijk hadden ze al in The Last Jedi moeten zitten, i.p.v. dat bizarre casino!

Blockbuster

Avatar

Off Topic:

Nieuws waar waarschijnlijk niemand op zit te wachten, maar misschien toch interessant voor FT: nieuwe ZOOP film op komst.

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/film/artikel/4747396/voormalige-cast-ziet-nieuwe-zoop-film-wel-zitten

Frietgezicht

Avatar

The Emperor vermoord ze allemaal.

Devenace

Avatar

Ze zien er uit als oude meubelstukken uit een Rotterdams oud oma’tjes woning’kje.

ridjieddo

Avatar

Die laatste screenshot is zo onlogisch xD

Goku32

Avatar

Hahaha de knight of ren doen me echt denken, aan dat team van Thanos. Om er maar zoveel mogelijk villians in te proppen.

Maac

Avatar

Typisch, elke keer dat ik in de thumbnail een lightsaber zie denk ik het artikel al gelezen te hebben, en als ik het dan lees blijkt dat ook te zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair