Algemeen

Sandra Bullock had een bijzondere reden om mee te werken aan Netflix-film 'Bird Box'

Helaas had deze keuze echter niet het gewenste effect.

door Steven van der Vegt om 10:08 in Algemeen
Op Netflix verschijnen soms films of series die uitdraaien op een onverwachtse hit. Vorig jaar gebeurde dit met de film Bird Box. De hype was zo groot dat het een internetfenomeen werd om de 'Bird Box-challenge' te doen, waarbij je geblinddoekt over straat gaat. Tijdens de MTV Awards nam hoofdrolspeelster Sandra Bullock een prijs in ontvangst voor haar rol in deze film, en deelde ze opmerkelijke reden waarom ze überhaupt aan de film meewerkte.

"Ik heb Bird Box voor mijn kinderen gemaakt, omdat ze mij vroegen waarom ik nooit iets voor hun maakte. Toen deze film op mijn pad kwam, wist ik dat het een verhaal was waar ik onderdeel van wilde zijn, omdat het over familie ging. Ze kunnen de film alleen niet zien voor hun 21ste, omdat een film over moederschap schijnbaar een horrorfilm is. Zodra ze het zien weten ze echter dat ik alles voor ze over heb", laat Bullock in haar speech weten.

Niet het gewenste effect
"Familie is iets waar je in mijn optiek voor vecht. Toen ik thuis kwam keek mijn zoon me echter aan en zei dat hij superheldenfilms bedoelde, dát waren de films die ik voor ze moest maken. Superhelden doen immers het belangrijke werk, meende hij. Toen heb ik hem huisarrest gegeven", besluit de actrice met een knipoog.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Wow.... Zie mij boeien..

Monojaxx

Avatar

Ze zou een goede badguy-girl kunnen spelen in het MCU.

meanrat

Avatar

Een moeder IS een superheld Smiley face

Devenace

Avatar

Wat een kt film was dat.

Movieman2018

Avatar

Ik vind het leuk om dit te weten, het mag soms. Dankjewel FT Smiley face

NieuwsFilm

meest populair