'Ready or Not' trailer: verstoppertje spelen was nog nooit zo duister en bloederig!

'Ready or Not' trailer: verstoppertje spelen was nog nooit zo duister en bloederig!

Van je schoonfamilie moet je het maar hebben...

Niet iedereen kan direct met zijn of haar schoonfamilie overweg, maar het gaat wel heel erg ver als ze je letterlijk proberen te vermoorden. In de nieuwe film Ready or Not moet een pasgetrouwde vrouw eerst een dodelijke variant van het spel 'verstoppertje' zien te overleven, voordat de schoonfamilie haar besluit te accepteren. Bekijk snel de heerlijke trailer!


Grace (Samara Weaving) trouwt met een rijke vent (Mark O'Brien) en wordt onderdeel van een welgestelde, excentrieke familie. Na de bruiloft ziet het ernaar uit dat ze haar plekje gevonden heeft en wordt geaccepteerd door de schoonfamilie, maar er blijkt nog een traditie te bestaan die eerst nog even moet plaatsvinden. Het komt erop neer dat Grace tot het opkomen van de zon moet zien te overleven, terwijl de rest van de familie haar probeert te vinden en vermoorden.

De rest van de familie wordt gespeeld door Adam Brody, Andie MacDowell en Henry Czerny. Ready or Not is afkomstig van regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, met een scenario van Guy Busick en R. Christopher Murphy.

De film draait vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair