Video

'Star Wars'-ster Daisy Ridley in trailer horrorfilm 'Scrawl'

Een film die al in 2015 werd opgenomen.

door Bram de Groot om 05:00 in Video
Actrice Daisy Ridley kent eigenlijk iedereen alleen van Star Wars: The Force Awakens en Star Wars: The Last Jedi. In die film speelt ze de rol van de nog steeds wat mysterieuze Rey. Nog voor ze in de kaskrakers te zien was nam ze de film Scrawl op en voor die film zie je hieronder de eerste trailer.

Scrawl is een kleine onafhankelijke film geregisseerd door Peter Hearn. In 2015 draaide de fantasyhorrorfilm al op meerdere kleine filmfestivals, en nu komt er eindelijk een iets grotere release. Scrawl gaat over een jongen die een stripboek schrijft met zijn beste vriend. Hij ontdekt dat wat ze tekenen ook echt begint te gebeuren. Na de verschijning van een mysterieus meisje wordt hij gedwongen om de realiteit onder ogen te zien van wat hij heeft geschreven. Hij start een gevecht om de dood te herschrijven.

Andere rollen zijn voor Mark Forester Evans, Liam Hughes, Chris Casey, Nathalie Pownall en Derek Jones als "The Caretaker". De trailer:


En hieronder ook twee bijhorende affiches voor Scrawl. Dit wordt overduidelijk een vod-release in Nederland. Vergis je overigens niet met de grotere bioscoopfilm Crawl die later dit jaar verschijnt.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jordicraft

Avatar

ziet er amateuristisch uit

drsentertainment

Avatar

Inderdaad beetje amateuristisch. Misschien wel de bedoeling?

Goku32

Avatar

Is net een kippevel aflevering deze film

Monojaxx

Avatar

Wat een b film met dito acteurs haha

NieuwsFilm

meest populair