Netflix heeft kijkcijferkanon met 'Mystery Murders'

Netflix heeft kijkcijferkanon met 'Mystery Murders'

Deze cijfers zijn toch best bizar te noemen.

Afgelopen vrijdag verscheen de film Murder Mystery online op Netflix. De mysteriekomedie met Adam Sandler, Jennifer Aniston en Luke Evans blijkt een waar kijkcijferkanon voor de betaalzender. Zelfs de grootste tot op heden.

Volgens het officiële Netflix Is A Joke Twitter-account zijn er zo'n 30,9 miljoen accounts afgestemd op de film van regisseur Kyle Newacheck (Game Over, Man!) en schrijver James Vanderbilt. Aangezien Netflix wereldwijd 150 miljoen abonnees heeft, hebben de dus 1 op de 5 abonnees Murder Mystery hebben gezien. Netflix heeft dit bevestigd tegenover Variety.


Topscore voor Netflix
Het lijkt erop dat Netflix hiermee een nieuwe kijkcijfertopper heeft. De horrorfilm Bird Box trok eind 2018 maar liefst 45 miljoen kijkers in de eerste week.

Murder Mystery gaat over een agent afkomstig uit New York die samen met zijn vrouw een vakantie beleeft in Europa. Ze willen hierdoor een vonk laten ontstaan in hun huwelijk. Al snel gaat iets mis, doordat ze ergens van worden beschuldigd wat ze niet hebben gedaan.



NieuwsFilm

meest populair