Algemeen

Netflix heeft kijkcijferkanon met 'Mystery Murders'

Deze cijfers zijn toch best bizar te noemen.

door Bram de Groot om 06:53 in Algemeen
Afgelopen vrijdag verscheen de film Murder Mystery online op Netflix. De mysteriekomedie met Adam Sandler, Jennifer Aniston en Luke Evans blijkt een waar kijkcijferkanon voor de betaalzender. Zelfs de grootste tot op heden.

Volgens het officiële Netflix Is A Joke Twitter-account zijn er zo'n 30,9 miljoen accounts afgestemd op de film van regisseur Kyle Newacheck (Game Over, Man!) en schrijver James Vanderbilt. Aangezien Netflix wereldwijd 150 miljoen abonnees heeft, hebben de dus 1 op de 5 abonnees Murder Mystery hebben gezien. Netflix heeft dit bevestigd tegenover Variety.


Topscore voor Netflix
Het lijkt erop dat Netflix hiermee een nieuwe kijkcijfertopper heeft. De horrorfilm Bird Box trok eind 2018 maar liefst 45 miljoen kijkers in de eerste week.

Murder Mystery gaat over een agent afkomstig uit New York die samen met zijn vrouw een vakantie beleeft in Europa. Ze willen hierdoor een vonk laten ontstaan in hun huwelijk. Al snel gaat iets mis, doordat ze ergens van worden beschuldigd wat ze niet hebben gedaan.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Was ook een erg leuke film

Zembo

Avatar

Ja het was ook inderdaad best een leuke film. Wat is Gemma toch een prachtige vrouw.

adofmirosch

Avatar

Lijkt me best leuk, maar eens een kansje geven.

John Wayne

Avatar

Viel me eerlijk gezegd tegen. Niet grappig, niet spannend. Een oude aflevering van Columbo is leuker.

Goku32

Avatar

Het was ook wel een geinige film dus terecht

Master Of Films

Avatar

Was best wel aardig. Ben eigenlijk wel benieuwd naar de nieuwste Adam Sandler film Uncut Gems. Kan heel veel belovend worden, en wellicht wordt het wel een van de betere films van 2019. Wordt in het najaar op Netflix verwacht.

Darthmar

Avatar

Wordt toch eens tijd dat ik netflix neem geloof ik.

Orko

Avatar

Lang geleden dat ik Sandler niet irritant vond. Het is een aardige wegkijkfilm die Columbo/Poirot een beetje op de hak nemen. Maar een topper? Nee, of het moet Gemma zijn in een fijn gesneden galajurk

Civilian Supreme

Avatar

Dat wordt dus een deel 2, ik heb m nog niet gezien maar ik weet niet of nog meer Sandler zo'n goed idee is.

NieuwsFilm

meest populair