Dit zijn de topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we eerst de drie beste films van alle nieuwe toevoegingen uit en bieden we je vervolgens een overzicht met alle andere producties die vanaf nu beschikbaar zijn.

Jurassic World (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, e.a.
In de zomer van 2015 verscheen Jurassic World, het begin van een nieuwe trilogie. In deze film gaan twee broers op vakantie naar het dinosauruspretpark waar hun chaotische tante Claire de boel runt. Deze toeristische trekpleister verandert echter al snel na hun aankomst in een rampgebied wanneer er een genetisch gemanipuleerde dino ontsnapt. Jurassic World is een uitstekend familieavontuur met leuke personages en schitterende effecten. Zeker voor liefhebbers van de originele films een niet te missen prent!

Dunkirk (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, e.a.
Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog mondde de slag om Duinkerken uit op een grote nederlaag voor de geallieerden. Honderdduizenden soldaten kwamen gevangen te zitten op het strand bij de Belgische plaats, omringd door water en vijandige troepen. Christopher Nolan leverde met Dunkirk een nieuw meesterwerk af. De film werd bekroond met drie Oscars. Mocht je deze sterke oorlogsfilm nog niet gezien hebben, grijp dan nu je kans!

Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Jack Black, Ken Jeong, Jeremy Ray Taylor, e.a.
Wanneer twee tieners het oude, vervallen huis van een bekende horrorschrijver binnensluipen, treffen ze een achtergelaten boek aan. Nieuwsgierig als ze zijn, slaan ze het boek open. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want door hun actie ontwaken Slappy, een levensgevaarlijke pop, en een groep andere moordlustige monsters. Deze sequel - vol gevaarlijke gummibeertjes - is een prima familie-horrorfilm. Met een speelduur van slechts negentig minuten gewoon eens kijken!


En verder onder meer...

Bekijk de afbeelding
Animatie
Ballerina (2016)

Documentaire
The Edge of Democracy (2019)
Memory Games (2018)
Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers (2018)

Drama
Beats (2019)
Tulip Fever (2017)

Komedie
Right Here Right Now (2018)

NieuwsFilm

meest populair