Algemeen

Marvel-film 'Black Widow' geeft antwoord op openstaande vragen

Marvel bevestigt de prequelfilm.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Nog zo'n twee weken en dan verschijnt alweer de derde en laatste 2019-film in het Marvel Cinematic Universe. Naar verwachting verschijnt pas begin mei 2020 de eerste film van dat jaar, en deze vormt ook de aftrap van de vierde fase van het succesvolle filmuniversum. Als de geruchten kloppen, dan wordt dit de film Black Widow.

In gesprek met io9 hintte Marvel Studios-kopman Kevin Feige naar dat er onbeantwoorde vragen worden behandeld in de film van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome). "Er zit een plan achter deze aanpak. We kunnen dingen altijd op een onverwachte manier doen. En dat vinden we leuk. Je kunt prequels maken die niet zoveel toevoegen, of vragen beantwoorden die je eigenlijk niet had. Maar er kunnen ook prequels gemaakt worden die je dingen laat zien die je niet wist."

Better Caul Saul
Feige noemde de AMC-serie Better Caul Saul als voorbeeld. "Dat is een prequel die bijna volledig op zichzelf staat, los van Breaking Bad. Dit omdat deze je informeert over zoveel dingen die je nog niet wist," aldus Feige.

Uiteraard heeft Scarlett Johansson weer de hoofdrol als Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow. Naar verwachting verschijnt deze Marvel-film op 1 mei 2020.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Laat maar komen. Ze is naast Hawk Eye het enige personage dat enigszins realistisch is en bovendien geen straf om naar te kijken.

Rafael11

Avatar

^haha realistisch? Hoezo is het realistisch dat zij het zover heeft gemaakt tussen al dat alien/robotgeweld als 'gewone' mens;P ze had eigenlijk al veel eerder dood moeten zijn.
Maar ik snap je hoorSmiley face

SunChaser

Avatar

Ik denk dat Cap Am een grote rol speelt

Artificialis

Avatar

Een eigen film voor Black Widow, het is haar gegund.

Utah

Avatar

Ze zouden Bucky in deze film moeten toevoegen.

Xenolicker

Avatar

Over angry birds gesproken, de laatste trailer voor 'The Angry Birds Movie 2' is inmiddels ook aan komen lopen. (want vliegen kan 'ie niet)

Sand

Avatar

@ Sunchaser, Waarom zou Cap Am een grote rol spelen? gaat dit niet over haar verleden als spion? Was Cap in die tijd niet gewoon ingevroren?

JMRG

Avatar

Nou ben benieuwddd...

lamoteg

Avatar

Graag met extra strakke kont

NieuwsFilm

meest populair