Marvel-film 'Black Widow' geeft antwoord op openstaande vragen

Marvel bevestigt de prequelfilm.

Nog zo'n twee weken en dan verschijnt alweer de derde en laatste 2019-film in het Marvel Cinematic Universe. Naar verwachting verschijnt pas begin mei 2020 de eerste film van dat jaar, en deze vormt ook de aftrap van de vierde fase van het succesvolle filmuniversum. Als de geruchten kloppen, dan wordt dit de film Black Widow.

In gesprek met io9 hintte Marvel Studios-kopman Kevin Feige naar dat er onbeantwoorde vragen worden behandeld in de film van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome). "Er zit een plan achter deze aanpak. We kunnen dingen altijd op een onverwachte manier doen. En dat vinden we leuk. Je kunt prequels maken die niet zoveel toevoegen, of vragen beantwoorden die je eigenlijk niet had. Maar er kunnen ook prequels gemaakt worden die je dingen laat zien die je niet wist."

Better Caul Saul
Feige noemde de AMC-serie Better Caul Saul als voorbeeld. "Dat is een prequel die bijna volledig op zichzelf staat, los van Breaking Bad. Dit omdat deze je informeert over zoveel dingen die je nog niet wist," aldus Feige.

Uiteraard heeft Scarlett Johansson weer de hoofdrol als Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow. Naar verwachting verschijnt deze Marvel-film op 1 mei 2020.

NieuwsFilm

meest populair