Video

Fijne trailer 'The Peanut Butter Falcon' met Shia LaBeouf (Transformers) en Dakota Johnson (Fifty Shades)

Over een verstandelijk gehandicapte jongen die uit het verzorgingstehuis ontsnapt en zijn droom najaagt om een professionele worstelaar te worden.

door Jan-Peter Rook om 12:07 in Video
The Peanut Butter Falcon gaat over een jongeman met het syndroom van Down, gespeeld door de verstandelijk gehandicapte Zack Gottsagen, die uit zijn verzorgingstehuis ontsnapt en zijn droom najaagt om een professionele worstelaar te worden. De rest van de cast is niet verkeerd: Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Thomas Haden Chruch en John Hawkes. Check snel de eerste trailer!


Als Zak (Gottsagen) is ontsnapt, wil hij naar de worstelacademie van zijn idool, een worstelaar genaamd de Salt Water Redneck (Church). Tijdens z'n reis ontmoet Zak Tyler (LaBeouf), een voortvluchtige kruimeldief die hem besluit te helpen met zijn droom door hem te gaan coachen. Het ontsnapte duo doorkruist delta's, drinkt whiskey, vindt God en vangt vis. Ook overtuigen ze Eleanor (Johnson), een vriendelijke zuster die Zak naar het verzorgingstehuis terug moet halen, ervan om ze te vergezellen tijdens hun avontuur.

The Peanut Butter Falcon, waarin ook John Hawkes te zien is als een reiziger, wordt omschreven als een modern avontuur in de stijl van schrijver Mark Twain. De film werd geschreven en geregisseerd door Tyler Nilson en Mike Schwartz.

De film draait vanaf 9 augustus in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is niets bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ziet er niet verkeerd uit. Ondanks de gedrag van Shia is hij geen verkeerde acteur en Dakota Johnson is altijd +1

Devenace

Avatar

Beetje saaie trailer, trekt me niet echt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair