Algemeen

Foto's Marvel-film 'Black Widow' hinten naar opvallend personage

Welke personage zou ze spelen?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Black Widow zien we niet alleen actrice Scarlett Johansson. Er zijn meerdere nieuwe gezichten aangetrokken en daarvan lijkt Florence Pugh (Fighting With My Family) een belangrijke rol te gaan spelen. Op basis van foto's vanaf de set denken de kenners te weten welk personage zet speelt. Let op: SPOILERS.

Volgens onder meer ComicBookMovie speelt de actrice de rol van het Marvel-personage Yelena Belova. Op onderstaande foto's zie je twee houten kratten met daarin vermoedelijk stunt-dummies voor Natasha (Romanoff) en Yelena (Belova). Dit laatste personage is simpel gezegd Black Widow #2 in de comics. Ze verscheen voor het eerst in 1999 in een comic van Marvel.


Logo onthuld?
En hieronder nog een foto vanaf de set van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome). Op de foto zou het mogelijke logo van de film staan die naar verwachting in mei 2020 in de bioscopen verschijnt.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Innocent

Avatar

Zal tijd worden.

SunChaser

Avatar

Dus een jonge Black Widow voor Young Avengers met Dochter Hawkeye, dochter Ant Man, die knul uit Iron Man 3, SpiderMan en wellicht Morgan Stark

Chrischzz

Avatar

En She-Hulk, Banner's nichtje.

StarWars-SGPer

Avatar

Hoop niet dat dit het logo word, het is nogal saai

Sunspot

Avatar

Zolang ze maar rood haar en af en toe zwart leren pak aan heeft vind ik het goed Smiley face

DoctorManhattan

Avatar

She hulk slaat nergens op. Banner is aangetast door Gamma straling. Hoe kan een nicht van Banner (Geen afstammeling dus) dezelfde krachten hebben?

nieuwslaatste nieuws

meest populair