Video

Alternatief einde 'Pet Sematary' vrijgegeven!

De remake verschijnt binnenkort op schijf.

door Bram de Groot om 06:55 in Video
Op de Dvd / Blu-ray uitgave van Pet Sematary, de nieuwe verfilming van het boek van Stephen King, staat onder meer een alternatief einde. Hieronder kun je alvast een deel zien. Let op: SPOILERS!

Het shot laat ons Louis Creed (Jason Clarke), zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun dochter Ellie (Jeté Laurence) zien. De beelden laten een andere volgorde dan in de bioscoopversie zien.

In de bioscoopversie is het de ondode Ellie die haar moeder doodt. Daarna doodt moeder Rachel haar man Louis. In het laatste shot van de bioscoopversie zien we bovengenoemde drie Creeds richting zoontje Gage lopen. Onderstaand gedeelte van het alternatief einde voorspelt een compleet ander verloop. Louis behoort klaarblijkelijk al eerder tot de ondoden dan zijn vrouw Rachel.


Met een budget van slechts $21 miljoen wist de wisselend ontvangen horrorfilm van regisseursduo Kevin Kölsch en Dennis Widmyer een nette $112,4 miljoen op te halen. De schijfversie verschijnt in augustus.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Vond het geen goeie film

Spider-fan

Avatar

Probleem met deze film was dat zelfs de poster al een grote spoiler was - vrij stom gedaan.
Ik vind het origineel en het boek erg sterk, maar ik weet niet of ik deze gelijk koop. Misschien eerst maar On Demand kijken. Ben er wel erg benieuwd naar.

De release staat gepland voor 9 juli, maar ik zie bij Bol.com de steelbook pas aangegeven voor 21 augustus, dus ik vraag me af of 9 juli ook voor Nederland geldt...
Vreemd genoeg is de (dure) steelbook ook de enige versie die Bol vooralsnog aangeeft...

NieuwsFilm

meest populair