Yoda / Snoke-connectie in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Mogelijk opvallende wending in Episode IX.

Nog altijd vragen vele fans zich af wie nou eigenlijk Supreme Leader Snoke is. Het opvallende personage gespeeld door Andy Serkis verscheen in Star Wars: The Force Awakens (2015) om in Star Wars: The Last Jedi (2019) al snel en abrupt het veld te ruimen. Op basis van een cover van de comicreeks 'Age of the Resistance' denken fans dat er een connectie is met de Jedi-meester Yoda.

In de comicreeks verschijnen verhalen over Rose Tico, Rey, Kylo Ren en Snoke. De cover van de Snoke-comic zou volgens de fans een boom bevatten die van de planeet Dagobah komt. De moerasplaneet is de plek waar Yoda en Luke Skywalker elkaar ontmoeten in Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back uit 1980. Het is ook de planeet waar Yoda doodgaat, in Star Wars Episode VI: Return of the Jedi uit 1983. Hieronder de cover(s):


De officiële synopsis van de Snoke-comic binnen de Age of the Resistance-reeks: "Supreme Leader Snoke's heftige training van Kylo Ren begint. Zal de sadistische Snoke zijn gekwelde protegé breken? Of heeft hij de zoon van Han en Leia onderschat?" De comics verschijnen in september en wie weet keert hiervan iets terug in Star Wars: The Rise of Skywalker die in december verschijnt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair