Celebrity

'Op de foto met Sylvester Stallone kost bijna 1000 euro'

De 72-jarige acteur geeft speciale fanavondjes.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 15:42 in Celebrity
Altijd al eens op de foto gewild met acteur Sylvester Stallone. Dat kan! Tijdens de première van de film Rambo V: Last Blood is er weer een gelegenheid. In dit geval is het overigens een prijzig geintje. Een kiekje met de ster uit films als The Expendables, Rambo en Rocky kost volgens Britse media 849 pond. Dat is ruim 950 euro.

Later deze zomer is de 72-jarige acteur aanwezig tijdens de premières in Londen, Manchester en Birmingham. Tijdens de bijhorende speciale 'black-tie'-avonden gaat de acteur zijn fans niet eerder onthulde verhalen vertellen. Alleen al een bezoekje aan die avond kost een hoop geld: van 140 euro tot 364 euro.

Op de foto
Tijdens de avond is er een onder meer een diner en een bieding op speciale Stallone-memorabilia. Ook is er een moment waarop tien fans met Stallone op de foto kunnen, voor een bedrag van maar liefst 951 euro. De tien fans krijgen een professionele foto van 56 x 43 cm, met lijst en handtekening van Sly. Enkel de foto kost 554 euro.

Blijf je in Nederland, dan kun je Last Blood vanaf 19 september in de bioscoop bekijken. Dat kost circa een tientje.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Zijn mooie bijverdiensten voor Stallone, er zijn genoeg fans met veel geld die dit doen.
Ik zou het er niet voor over hebben.

SplashySleet20

Avatar

Ik photoshop wel even. Mezelf met sylvesrer styllone. Dan bespaar ik wel wat centjes.

Spider-fan

Avatar

Er zijn altijd wel wat zeer rijke mensen die het geld hebben en het doen, maar op zich vind ik dit soort dingen altijd vrij belachelijk. Als het voor een goed doel is, vind ik het wel kunnen.
Maar ook bij zoiets als een Comic Con heb ik het nooit gedaan voor een haalbare, maar alsnog hoge prijs, met een ster op de foto gaan. Misschien als het een héle grote favoriet zou zijn, maar een handtekening en foto is in een paar seconden gedaan, dus ik vind het een beetje erg makkelijk geld verdienen.
Bovendien heb ik nooit dat ik mezelf naast een ster wil zien staan op een foto. Handtekeningen heb ik meer mee, maar ik zou daar nooit (veel) voor betalen: voor een foto van een ster met handtekening zou ik maximaal 10 tot 15 euro over hebben, voor een poster misschien tot 20 euro. Maar de prijzen bij zoiets als Comic Con liggen al veel hoger dan dat, dus doe ik het niet.

Frietgezicht

Avatar

^ Jij wel. Doe mij maar paar gehackte naakt pics van de vrouwelijke sterren. Kost mij niks.

Chris23

Avatar

Tijdje geleden kon je ergens met Mark Hamill op de foto voor 500 euro.
Khad graag met Mark op de foto gewild, maar als ik daar 500 euro voor betaald zou hebben zou die foto alleen een herinnering zijn geweest van hoe dom ik ben.
Een paar tientjes waarvan een deel naar een doel zou gaan zou idd beter zijn.

ThysRomani

Avatar

Lijkt mij toch dat Sly Stallone voor 9 K (pak em beet, hou em vast, 900 euro dé stuk) zijn bed niet voor uitkomt? Zou het dan toch het bedienen van de fans zijn? Hij kan moeilijk met duizenden fans op de foto, dus dit scheidt het kaf van het koren, zou je kunnen zeggen.

Sunspot

Avatar

Tja, aan 1 kant twijfelachtig zulk soort prijzen, kan wel wat minder denk.

Maar goed, hij maakt wel tijd vrij voor zijn fans echt, zo te lezen

Goku32

Avatar

Ik vind het jammer dat hij dit niet doet voor al ze fans. Er zijn zulle ook vast Mensen zijn die niks hebben en met hem op de foto willen. Dus best wel slecht vind ik

Master Of Films

Avatar

Ook is er een moment waarop tien fans met Stallone op de foto kunnen, voor een bedrag van maar liefst 951 euro.
Jammer ik kom net wat te kort. Iemand een Eurie te leen?

lamoteg

Avatar

Binnenkort naar madam tussauds Smiley face. Met al de sterren op foto voor een prikje

Sunspot

Avatar

^
^

Haha

nieuwslaatste nieuws

meest populair