Algemeen

Scorsese's 'The Irishman' krijgt dankbare releasedatum

Netflix maakt vandaag release bekend

door Niels van Arkel om 21:45 in Algemeen

Wij zijn geïnformeerd over het feit dat The Irishman nog geen ofificiële releasdatum heeft meegekregen van streamingdienst Netflix. We weten echter niet zeker of de geruchten van een Thanksgiving-release onjuist zijn.


Het was al een hele tijd flink stil rondom Martin Scorsese's nieuwste film, The Irishman. Maar nu doet Netflix dan eindelijk de definitieve uitspraak: De film komt beschikbaar op de streamingdienst en wordt nog dit jaar gedropt.

En wel op de meest dankbare dag uit het Amerikaanse jaar: Thanksgiving. De precieze datum laat Netflix nog even in het midden. Wel is bekend dat de november-releases over het algemeen een goede kanshebber zijn voor een Oscarnominatie. Vorig jaar pakte Netflix een Oscar voor een andere november-release: Roma.

Of The Irishman, net als de Netflix-nominatie van vorig jaar, een bijzondere bioscooprelease krijgt voor de beschikbaarstelling via Netflix is nog niet bekend.
Wel is duidelijk dat Scorsese met zijn sterrencast (o.a. Al Pacino en Robert de Niro) een gooi gaat doen naar een Oscar. Op dit moment staat alleen een extra check van de visual effects nog op het programma. Scorsese gaf pas nog aan daar "bezorgd over te zijn".The Irishman is rond Thanksgiving 2019 te bewonderen op Netflix.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

donniebrasco

Avatar

Mag gvd wel hopen dat ie 'n bioscoop release gaat krijgen!

Sunspot

Avatar

Hoop nog steeds dat het in de bios komt, wil het op groot scherm zien liever

nieuwslaatste nieuws

meest populair