Algemeen

Tom Holland vertelt wat zijn geschrapte cameo in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' inhield

Verder heeft hij niets dan complimenten voor de animatiefilm.

door Corneel Vanfleteren om 12:50 in Algemeen
In Spider-Man: Into the Spider-Verse zagen we heel wat Spider-Men zij aan zij. Ook de huidige live-action Spider-Man, Tom Holland, had in de animatiefilm kunnen zitten. Maar zijn cameo werd toch uit het script geschreven. Jammer, vindt Holland.

Co-regisseur Rodney Rothman zei eerder al dat er cameo's gepland waren voor alle live-action Spider-Manacteurs: Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland. Tot Hollands grote spijt werd de hele scène uit de film geknipt. Hij vertelt hoe die eruit had moeten zien: "Er is een moment geweest dat ik verondersteld werd in de film te zitten. Er ging een andere Peter Parker zijn... Er was een scène in een treinstation of zoiets, en het zou een Easter egg zijn. Ik zou door de achtergrond lopen en iets zeggen als 'Hey, kid', of zoiets... Nooit gebeurd. Diepbedroefd."

Veel stress
Toch heeft Holland niets dan lof voor Into the Spider-Verse. Hij was zelfs bang dat het zijn eigen films zou overschaduwen. "Het was zo goed. Het was zo grappig. En ik was zo gestrest toen hij uitkwam! Het was echt geweldig. Shamiek Moore als Miles was erg goed. Maar ik ben gewoon enthousiast om Miles op een dag in ons eigen universum te introduceren. Ik denk dat dat echt goed gaat worden."

De Easter egg-scène was wellicht fantastisch geweest, en was inderdaad een mooie knipoog naar de fans geweest. Maar Spider-Man: Into the Spider-Verse had dat niet nodig om de nodige prijzen binnen te halen, waaronder de Oscar voor Beste Animatiefilm. Tom Holland zag je daar dus niet, maar kun je vanaf 4 juli zien schitteren als Spider-Man in Spider-Man: Far From Home. Wél zonder Miles Morales.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Of Miles zit wel in Far From Home, maar weten we dat nog niet... ;)

CorneelVf

Avatar

@Novarellum Da's inderdaad een taalfoutje! Dank je voor het opmerken!

@Rich Art Dat zou dan de eerste keer zijn dat Tom Holland z'n mond *niet* voorbij praat!

Rick Dalton

Avatar

Zou zomaar kunnen @Rich Art. Zou erg leuk zijn!

Sunspot

Avatar

Wil zeker een film met Tom Holland, Tobey Maguire en Andrew Garfield zien, misschien zelfs die uit de jaren '70 of zo voor de gein :D

Darthmar

Avatar

Ik heb een vraag hoe kan Peter Parker dezelfde klasgenoten hebben na 5 jaar te zijn verdwenen?!

draganta

Avatar

Niet allemaal dezelfde maar de hoofdpersonages wel, deze zullen "toevallig" allemaal door Thanos stoffig zijn geworden.

NieuwsFilm

meest populair