Grote enge spin jaagt op familie in trailer 'Itsy Bitsy'

Deze wil je echt nooit onder je bed of in de badkuip aantreffen...

Arjen Rooseboom 28 juni 2019 05:00 in Video
Spinnen, het zijn niet bepaald onze 'lievelings'dieren en daarom ideale griezels voor films. Zo ook nu weer in de officiële trailer voor Itsy Bitsy, een project dat blijkbaar al sinds 2017 op de planken ligt. Waar films over reuzespinnen vaak resulteren in campy B-horror (zoals bij Eight Legged Freaks), ziet dit er best angstaanjagend uit. Geen over-the-top nep ogende CGI-bug, maar eentje ter grootte van 2 verhuisdozen die je serieus koude rillingen bezorgt.

Kara, een privéverpleegster en alleenstaande moeder, verhuist van de grote stad naar het rustige platteland met haar twee kinderen, de 13-jarige Jesse en de 8-jarige Cambria, om daar te leven met (en te zorgen voor) een oudere man die lijdt aan multiple sclerose. Als Jesse een mysterieus relikwie ontdekt in het huis, leidt dit tot onverwachte en gruwelijke situaties. Check de beelden en 2 posters hieronder:
Itsy Bitsy is geschreven en geregisseerd door VFX-specialist Micah Gallo die zijn debuut maakt na een aantal korte films. De bekendste hoofdrollen zijn voor Bruce Davison (X-Men) en Denise Crosby (Pet Sematary/48 Hrs). Scream Factory en Shout! Studios brengen de film op 30 augustus uit in de VS. Over een Nederlandse releasedatum is vooralsnog niets bekend.

NieuwsFilm