Video

Eerste officiële trailer voor de nieuwe 'Charlie's Angels'!

Na de Men In Black gaan nu de Femme Fatales internationaal.

door Arjen Rooseboom om 07:31 in Video
Studio Sony Pictures heeft de eerste beelden onthuld voor hun aankomende Charlie's Angels-project. Na een televisieserie en twee films in 2000 en 2003, staan dit keer Kristen Stewart, Ella Balinska en Naomi Scott centraal. Zij mogen in de voetsporen treden van Kate Jackson, Farrah Fawcett, Jaclyn Smith, Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore. Bekijk de beelden hieronder:


Afgelopen maand nog slaagde Men In Black: International er niet in om het publiek voor zich te winnen met een verhaal over vele agentschappen in de hele wereld. In deze reboot gebeurt eigenlijk hetzelfde.

Het bureau van Charlie Townsend is uitgebreid tot een onafhankelijke inlichtingen- en veiligheidsdienst naar meerdere locaties die allemaal stoere vrouwen opleiden om privéklanten service te bieden. Bosley is nu een codenaam en dus zijn er ook meerdere te zien (onder andere Patrick Stewart, Djimon Hounsou en regisseuse Elizabeth Banks zelf).

Glasheldere rolverdeling
De trailer laat duidelijk het verschil tussen de onderlinge karakters zien. Sabina Wilson (Stewart) is de "feestende bekwame joker", Jane Kano (Balinska) de "ex-MI6 spion" en Elena Houghlin (Scott) de "hoogbegaafde MIT wetenschapper", door Banks omschreven als 'het kloppend hart van de film'. Vanaf 14 november in de Nederlandse bioscoopzalen!

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Wat slecht. Zie liever verf opdrogen.

Zembo

Avatar

Je mag mijn pot verf lenen, ben er net klaar mee. Het was spannender dan deze trailer dat kan ik je wel vertellen.

Mav Damian

Avatar

"Featering music by Ariana Grande, Miley Cyrus and Lana del Rey" oh no!
Trailer is slecht en de muziek maakt het alleen maar slechter.

GreenHornet

Avatar

Ik heb hierna de Trailer uit 2000 gekeken.
Dan valt deze trailer van 2019 vies tegen het was saai

drsentertainment

Avatar

Goh, vond het eigenlijk best wel leuk om te zien. Nu geldt: is de film net zo leuk als de trailer? Mmm.

Wollie1968

Avatar

Het originele opzwepende muziekje eronder had iets goed gemaakt. Saaie trailer slaapverwekkend ... waar zijn de zomer blockbusters van toen !!!!!

Frietgezicht

Avatar

@ Zembo, top! Die Kristen Stewart heeft ook het charisma en de uitstraling van een panharing die al weken achter mijn koelkast ligt te rotten.

Luke-Skyballer

Avatar

Ga de film een kans geven vanwege Kristen, en dan wss weer snel vergeten.

SeanDeNiro

Avatar

Vrouwenfilms: altijd -1

Gigan72

Avatar

Het eerste wat je ziet is alienface en dan weet je al dat het bagger wordt...

Monojaxx

Avatar

Wat een k#t film lijkt mij dit. Geef mij maar een vervolg met Lucy, Drew en Cameron.

ThysRomani

Avatar

Ik zou eigenlijk niet meer weten hoe de vorige Charlie's Angels ging. I forgot of wellicht heb ik het nooit gezien.

Dat in ogenschouw nemende, gewaardeerde vrienden op Filmtotaal in deze specifieke reactie box: ik vond de trailer wel entertaining. Vergeet niet Elizabeth Banks, die de film (mede) heeft geschreven, geproduceerd en geregisseerd. En geacteerd.

Haar eerste regieklus (Pitch Perfect 2), heb ik niet gezien, maar ze heeft schijnbaar 69 miljoen opgehaald in het eerste weekend, wat een nieuw record is voor een "groene" regisseur. Het zou kunnen leunen op Pitch Perfect (ook nog gezien...denk ik), maar desalniettemin. Alhoewel de 6.4 op IMDB niet erg meehelpt, is het in ieder geval een voldoende. Kijken of ze ervan geleerd heeft.

Wellicht interessanter dan we denken.

Master Of Films

Avatar

^ Zo zeg. Dat was me toch een geweldige pitch sale van onze Filmtotaal vriend ThysRomani.

Mijn Filmtotaal vrienden, nee mijn gewaardeerde Filmtotaal vrienden laat de verf maar lekker drogen zonder een blik op te gunnen.

Vergeet de muziek van Ariana Grande, vergeet dat achter de koelkast van Frietgezicht nog Kristen Stewart, de panharing, ligt. Vergeet dat Arnold Schwarzenegger helemaal geen elektrische auto's kan verkopen.

De welgeeërde Elizabeth Banks die schijnt iets met deze meesterwerk te maken hebben, laat nobody's zoals de gebroeders Russo's, Christopher Nolan, Denis Villeneuve en Stanly Kubrick wel ff een poepie ruiken.

Pathé, Kinopolis en Vue laat die kaartverkoop maar beginnen hoor. Smiley face

Ik hoop van harte dat ze 70 miljoen gaat halen in het eerste weekend, zodat we weten hoe goed deze meesterwerk is. Want als ze nou 68 miljoen binnenhaalt, dan weten we meteen dat 3x keer niks is.

aspers

Avatar

Ik lees net dat een of ander Nederlandse YouTube ster in de film zit, samen met een groepje influencers van over de hele wereld die her en der door de film zitten.

Is dit een trieste poging om maar veel bezoekers te trekken? Als ze niet op de film zelf afkomen, dan komen ze wel kijken naar wat youtube sterren?

centr1no

Avatar

De 'girl power' druipt er van af. En ik durf er wel wat om te verwedden dat er minimaal één karakter homo/les/bi is.
Toch is er iemand zo intelligent geweest om er genoeg eye candy in te stoppen. Mocht de actie en humor vreselijk slecht zijn valt er toch nog genoeg te kijken, als typische, één keer per 10 seconden aan seks denkende man zijnde.
Het is ook altijd leuk Patrick Stewart in een film te zien hoewel ik het vermoeden heb dat zijn screen time zielig weinig is in deze.

Sunspot

Avatar

@Aspers

Haha, als het zo is, best triest, misschien maar voor zekerheid, niet echt vertrouwen in film...

Gaat sowieso niks worden denk

ThysRomani

Avatar

Ik proef enige toon van sarcasme in de reply van één van mijn wel allermeest gewaardeerde Filmtotaal vrienden, alhoewel ik hoop dat hem tot mijn Filmtotaal vrienden kan en mag rekenen, Master of Films.

Desalniettemin kan ik niet ontkennen dat ik kostelijk van je reactie heb genoten, enkele spelfouten daargelaten.

ThysRomani

Avatar

En inderdaad, ze betalen mij een fee voor het pitchen van deze film. Samen met o.a. mij, enkele Youtube Influencers en de acteurs, hopen ze de film te kunnen terugverdienen.

Het is een vrij kleine fee.

Master Of Films

Avatar

centr1no "En ik durf er wel wat om te verwedden dat er minimaal één karakter homo/les/bi is."

En zo zijn er meerdere.
Kristen Stewart fans have already dubbed her as the gay Charlie’s Angel we all needed

ThysRomani "Ik proef enige toon van sarcasme in de reply van één van mijn wel allermeest gewaardeerde Filmtotaal vrienden, alhoewel ik hoop dat hem tot mijn Filmtotaal vrienden kan en mag rekenen, Master of Films."
Duh! Natuurlijk hoor je bij de club van de gewaardeerde Filmtotaal vrienden Smiley face

ThysRomani "Desalniettemin kan ik niet ontkennen dat ik kostelijk van je reactie heb genoten, enkele spelfouten daargelaten."
Ik geef de spelfouten schuld aan mijn buitenlandse herkomst of het kan aan de alcohol liggen.

ThysRomani "En inderdaad, ze betalen mij een fee voor het pitchen van deze film. Samen met o.a. mij, enkele Youtube Influencers en de acteurs, hopen ze de film te kunnen terugverdienen."
Ik rook het al aan de geverfde panharing dat er meer aan de hand was.

NieuwsFilm

meest populair