Eerste officiële trailer voor de nieuwe 'Charlie's Angels'!

Eerste officiële trailer voor de nieuwe 'Charlie's Angels'!

Na de Men In Black gaan nu de Femme Fatales internationaal.

Studio Sony Pictures heeft de eerste beelden onthuld voor hun aankomende Charlie's Angels-project. Na een televisieserie en twee films in 2000 en 2003, staan dit keer Kristen Stewart, Ella Balinska en Naomi Scott centraal. Zij mogen in de voetsporen treden van Kate Jackson, Farrah Fawcett, Jaclyn Smith, Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore. Bekijk de beelden hieronder:


Afgelopen maand nog slaagde Men In Black: International er niet in om het publiek voor zich te winnen met een verhaal over vele agentschappen in de hele wereld. In deze reboot gebeurt eigenlijk hetzelfde.

Het bureau van Charlie Townsend is uitgebreid tot een onafhankelijke inlichtingen- en veiligheidsdienst naar meerdere locaties die allemaal stoere vrouwen opleiden om privéklanten service te bieden. Bosley is nu een codenaam en dus zijn er ook meerdere te zien (onder andere Patrick Stewart, Djimon Hounsou en regisseuse Elizabeth Banks zelf).

Glasheldere rolverdeling
De trailer laat duidelijk het verschil tussen de onderlinge karakters zien. Sabina Wilson (Stewart) is de "feestende bekwame joker", Jane Kano (Balinska) de "ex-MI6 spion" en Elena Houghlin (Scott) de "hoogbegaafde MIT wetenschapper", door Banks omschreven als 'het kloppend hart van de film'. Vanaf 14 november in de Nederlandse bioscoopzalen!

NieuwsFilm

meest populair