Er komt geen vervolg op het geflopte 'Hellboy'

Er komt geen vervolg op het geflopte 'Hellboy'

Nu is het officieel.

Het lijkt er niet op dat de Hellboy-reboot een vervolg gaat krijgen. Acteur David Harbour laat nu in een interview weten dat de kans erg klein is. Dat komt doordat de box office verdienste van Hellboy veel te laag was.

Hellboy was vijf weken te zien in de Amerikaanse bioscoop. De film verdiende, met en budget van 50 miljoen dollar, slechts 21,9 miljoen dollar. Dat is natuurlijk lang niet genoeg en dat erkent acteur David Harbour in een interview. De kans op een sequel is, hoewel hij wel zou willen, miniem.

Verder gaan
Harbour laat tegenover ComicBook weten dat er heel wat mensen hebben laten weten van de reboot gehouden te hebben. "Maar ik weet dat de film in bredere zin niet heel goed ontvangen is," aldus Harbour. "Volgens mij heeft de film gewoon niet genoeg opgebracht." Tegelijk weet de acteur het niet zeker, omdat hij de box office niet bijhoudt. Maar het "algemene idee heerst wel dat het geen hit is."

Sterker nog: de producenten gingen het gesprek met Harbour aan en lieten weten dat het beter is om maar verder te gaan. "Ze vonden het mooi wat ik gedaan heb, maar ik heb niets over een vervolg gehoord."

NieuwsFilm

meest populair