Mark Wahlberg vervangt Chris Evans in actie-thriller 'Infinite'

Mark Wahlberg vervangt Chris Evans in actie-thriller 'Infinite'

Wahlberg werkt na Shooter voor de tweede keer samen met regisseur Antoine Fuqua.

Mark Wahlberg is in onderhandelingen getreden om de hoofdrol te spelen in de door Antoine Fuqua (Training Day, The Magnificent Seven) geregisseerde actie-thriller Infinite voor Paramount Pictures en Bellevue Productions. Hij vervangt daarmee Chris Evans, die eerder aan het project was gelinkt als hoofdrolspeler, maar nu moet afzien door het drukke filmschema van Apple tv-serie Defending Jacob.

Infinite is gebaseerd op het boek The Reincarnationist Papers uit 2009 en vertelt het verhaal van een groep haast onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die leidt aan schizofrenie (Wahlberg). Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn. Alleen zo kan de schurk verslagen worden.

Volgend jaar in de bioscoop
Infinite zal geproduceerd worden door Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian en John Zaozirny. Het eindresultaat zal naar alle verwachting ergens in 2020 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair