Meerdere bekende namen in de running voor nieuwe Elvis-biopic

Meerdere bekende namen in de running voor nieuwe Elvis-biopic

Miles Teller (Whiplash), Ansel Elgort (Baby Driver) en anderen in de running voor Elvis-biopic van Baz Luhrmann (The Great Gatsby). Ook Harry Styles en Austin Butler worden als kandidaten voor de rol genoemd.

Ansel Elgort (Baby Driver), Miles Teller (Whiplash), Austin Butler (Once Upon a Time in Hollywood) en voormalig One Direction-zanger Harry Styles (Dunkirk) zouden allen in de running zijn voor de zeer gewilde rol van Elvis Presley in Baz Luhrmanns biopic over de legendarische rock 'n roll-artiest. Warner Bros. Pictures zal de film financieren en distribueren.

De vooralsnog titelloze film zal zich met name op Presley's relatie met zijn beroemde manager Colonel Tom Parker. Tom Hanks zou het laatstgenoemde personage moeten spelen in de film. Parker ontdekte Presley toen deze nog onbekend was en gold als zijn enige vertegenwoordiging. Hij was verantwoordelijk voor meerdere mijlpalen in Elvis' carrière, zoals zijn platendeal met RCA en zijn succesvolle loopbaan als acteur.

Wie zal de rol krijgen?
Luhrmann schreef het script van de biopic samen met Craig Pearce en zou afgelopen weekend de genoemde acteurs auditie hebben laten doen. Een beslissing over de casting zou uiterlijk volgende week worden genomen. De opnames moeten daarnaast voor het einde van dit jaar beginnen.

NieuwsFilm

meest populair