Eerste setfoto's van 'Bill & Ted Face The Music' met een baardloze Keanu Reeves

De film gaat er echt komen, de opnames zijn in volle gang!

Met dank aan de John Wick-films is er een wederopstanding van Keanu Reeves in Hollywood. De acteur is dankzij zijn hit-franchise en diens populariteit een gewilder man dan ooit te voren geworden voor filmstudio's. Hij koos ervoor om deze vernieuwde aandacht in te zetten zodat een derde deel in de Bill & Ted reeks gemaakt kon worden, waarmee hij in 1989 bekend werd.

In het eerste deel, Bill & Ted's Excellent Adventure, leerden we het olijke tijdreizende duo kennen. Dit tijdreizende avontuur zette zich in 1991 voort in Bill & Ted's Bogus Journey. Nu keren Keanu Reeves en Alex Winter na haast dertig jaar weer terug als Bill S. Preston Esquire en Ted 'Theodore' Logan. Daarbij sluiten Samara Weaving and Brigette Lundy-Paine zich aan bij de cast om de dochters van het tweetal te spelen.

Setfoto's
In dit derde deel, genaamd Bill & Ted Face The Music komt een toekomstreiziger hun vertellen dan een liedje van hun het universum kan redden. Reden genoeg voor beide heren om weer in hun tijdreizende telefooncel te stappen. Hieronder de eerste setfoto's om jullie een eerste impressie te geven.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair