Clip 'The Lion King' toont avontuurlijke Timon & Pumbaa!

Clip 'The Lion King' toont avontuurlijke Timon & Pumbaa!

De savanne komt dichterbij.

Niet iedereen is onder de indruk van de live action-sprookjesfilms van Walt Disney, maar het mag niet ontkent worden dat "de muis" de titels goed weet te vermarkten en dat het publiek doorgaans van de films smult. Zo staat Aladdin al op 900 miljoen dollar wereldwijd en lijkt de wereld uit te kijken naar The Lion King.

Uiteraard zien we in The Lion King van Jon Favreau (The Jungle Book, 2016) de leeuwen Simba (Donald Glover), Nala (Beyoncé), Mufasa (James Earl Jones) en Scar (Chiwetel Ejiofor). Maar er zijn ook veel andere savannedieren te zien, zoals Timon (Billy Eichner) en Pumbaa (Seth Rogen). Hieronder zie je een nieuwe clip / tv-spot waarin de laatste twee de hoofdrol hebben.


Dikke kaskraker
Het lijkt er verdacht veel op dat The Lion King flink wat miljoenen gaat omzetten. Het fraaie The Jungle Book heeft de boel al op scherp gezet en de verwachtingen zijn toren hoog doordat de voorverkopen door het dak gaan. Er wordt een Noord-Amerikaanse openingsweekend van meer dan $200 miljoen verwacht en een totale wereldwijde omzet van ruim meer dan een miljard.

NieuwsFilm

meest populair