Eerste trailer Walt Disney's 'Mulan'!

Eerste trailer Walt Disney's 'Mulan'!

Het grote live action-sprookje van Disney in 2020.

Naast de superheldenfilms van Marvel Studios, de animatiefilms van Pixar en de Star Wars-films van Lucasfilm weet The Walt Disney Company ook heel wat miljarden om te zetten met de live action-vertaling van de eigen animatiefilms. Dit jaar zag je al Aladdin en binnenkort is er The Lion King. In 2020 verschijnt Mulan en hieronder zie je de teaser trailer voor die film!

Uiteraard is de film van regisseur Niki Caro (The Zookeeper's Wife, 2017) gebaseerd op de animatiefilm Mulan uit 1998. De Chinese actrice Liu Yifei a.k.a. Crystal Liu speelt de rol van Mulan. Dit is een dapper meisje dat ontdekt dat haar vader het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Mulan vermomt zich tegen alle regels in als man en neemt in het Keizerlijke leger de plaats van haar vader in.


In Mulan, losjes gebaseerd op de Chinese legende van Hua Mulan, zijn er rollen weggelegd voor heel wat grote (Chinese) namen. Denk dan aan Donnie Yen (Rogue One: A Star Wars Story), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Raise the Red Lantern), Jet Li (Shaolin Temple, Lethal Weapon 4), Jason Scott Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Yoson An (The Meg), Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Ron Yuan (Marco Polo), Tzi Ma (Arrival), Rosalind Chao (Star Trek: Deep Space Nine) en Cheng Pei-Pei (Crouching Tiger, Hidden Dragon).

Vanaf 27 maart 2020 in de Nederlandse bioscoopzaal!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair