Verdrietig nieuws: Veelbelovende Disney-acteur Cameron Boyce (20) in slaap overleden

Verdrietig nieuws: Veelbelovende Disney-acteur Cameron Boyce (20) in slaap overleden

Verschrikkelijk nieuws.

Acteur Cameron Boyce is zaterdag in zijn slaap overleden. Dat heeft zijn familie zaterdagavond bevestigd tegenover ABC News. Boyce werd slechts twintig jaar oud.

"Met pijn in het hart moeten we mededelen dat we Cameron zaterdagochtend hebben verloren", laat een woordvoerder weten namens de familie. "Hij is overleden in zijn slaap na een aanval die het gevolg was van een medische aandoening waar hij al langer mee te kampen had". De familie schrijft dat de wereld één van zijn helderste lichten heeft verloren. "Zijn ziel zal altijd voortleven in de harten van degenen die hem hebben gekend en van hem hielden".

Boyce maakte op negenjarige leeftijd zijn acteerdebuut in de horrorfilm Mirrors (2008) en speelde later onder meer in Grown Ups, maar hij is vooral bekend dankzij zijn Disney-carrière. Zo was hij in bijna honderd afleveringen te zien van Jessie, een serie die tussen 2011 en 2015 werd uitgezonden op Disney Channel. Ook speelde hij de rol van Carlos, de zoon van Cruella De Vil, in de populaire Descendants-films.

Bij Disney is het verdrietige nieuws dan ook hard aangekomen. "Van kleins af aan droomde Cameron ervan om zijn ongekende artistieke talenten te delen met de wereld. Ook met zijn humanitaire werk probeerde hij het verschil te maken in het leven van mensen", laat de kinderzender weten in een statement. "Wij willen zijn familie en collega's veel sterkte toewensen en zullen samen met zijn miljoenen fans rouwen om zijn overlijden. Hij zal zeker gemist worden".

Vrijdag deelde hij zijn laatste foto op Instagram. Rust zacht, Cameron.

Dit bericht bekijken op Instagram

@i_d

Een bericht gedeeld door Cameron Boyce (@thecameronboyce) op



NieuwsFilm

meest populair