Meer oude bekenden terug voor 'Fast & Furious 9'!

Meer oude bekenden terug voor 'Fast & Furious 9'!

Afgezien van Dwayne Johnson en Jason Statham lijkt iedereen terug te keren voor de negende ronde.

In Fast & Furious 9 zijn weliswaar geen rollen weggelegd voor Dwayne Johnson en Jason Statham, die we later dit jaar zijn in spinoff Hobbs and Shaw, maar er zijn genoeg andere oudgedienden die hun opwachting maken. Vin Diesel bevestigde vandaag via social media dat Oscarwinnaars Charlize Theron en Helen Mirren beiden terugkeren; als respectievelijk schurk Cipher en Magdalene Shaw, de moeder van de broeders Shaw.

Diesel zei het volgende over de twee actrices.

"We zijn nu voor de derde week aan het filmen. Veel van de oorspronkelijke cast is aanwezig, waaronder Oscarwinnaars Charlize Theron en Helen Mirren."

De laatste keer dat we cyber-terrorist Cipher zagen, was zij in de val gelokt door onze helden na Dom (Diesel) te hebben gechanteerd om haar te helpen. Cipher sprong uiteindelijk uit een vliegtuig en ontsnapte, waardoor al werd aangenomen dat ze terug zou keren. Mirrens Shaw had slechts een cameo in de vorige film als de moeder van Owen en Deckard Shaw, maar is ook volgende maand al te zien in Hobbs and Shaw.

Wat weten we over deel 9?
We weten nog steeds maar weinig over het verhaal van Fast 9, maar we verwachten wel dat Cipher uit is op wraak na de gebeurtenissen uit deel 8. Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat ze zich bij het team van Diesel & co. voegt, zoals Stathams Shaw dat ook al eerder deed. Fast & Furious 9 bereikt in mei 2020 de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair