70-jarige Samuel L. Jackson in 'Saw 9'!

70-jarige Samuel L. Jackson in 'Saw 9'!

Opvallende revival voor horrorfranchise.

Je zou het waarschijnlijk niet zeggen, maar blockbusterheld Samuel L. Jackson (MCU, Star Wars) is 70 jaar. Toch duikt hij aan de lopende band op in allerlei blockbusters. Het is dan ook niet raar dat hij sinds 2011 de financieel best scorende acteur is. Zijn films brachten in totaal al zo'n $16 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Nu voegt hij zich bij de nieuwste Saw-revivalfilm.

Lionsgate heeft bevestigd dat Jackson te zien zal zijn in Saw 9. Hij voegt zich bij Chris Rock die een detective zal spelen die een reeks lugubere misdaden onderzoekt. Jackson zal de rol spelen van de vader van het personage van Rock. Andere rollen zijn voor Max Minghella als mede-detective William Schenk en Marisol Nichols is te zien als Capt. Angie Garza.

Volgende Saw-level
Joe Drake, voorzitter van de Lionsgate Motion Picture Group, over de film en de hoofdrolspelers: "We denken dat Samuel L. Jackson en Chris Rock, samen met Max Minghella en Marisol Nichols, een behoorlijk speciale film maken in de Saw-reeks. We kunnen niet wachten om dit onverwachte en sinistere nieuwe verhaal aan de fans van deze franchise te presenteren. Dit wordt het volgende Saw-level."

De opnames zijn al gestart en de film van regisseur Darren Lynn Bousman moet in oktober 2020 in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair