Algemeen

Chewbacca: 'Volgende Star Wars zit vol met verrassingen'

Chewbacca-acteur Joonas Suotamo heeft er wel zin in ons te teasen!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Star Wars: The Rise of Skywalker heeft de moeilijke taak om niet alleen een filmtrilogie af te ronden, maar ook de complete meer dan veertig jaar tellende Skywalker Saga. Gedurende de filmreeks kregen fans heel wat verrassingen voor de kiezen en dat zal nu niet anders zijn.

De site IMDb vroeg op Twitter wat mensen als hun favoriete, verrassende filmmoment zien. Acteur Joonas Suotamo, die de rol van Chewbacca speelt in de aankomende film van regisseur J.J. Abrams, regisseerde daar ook op. Hij liet weten dat de film vol onverwachte momenten zit. En dus wordt het een schokkende film!

Suotamo debuteerde in Star Wars: The Force Awakens als Chewbacca en nam toen het stokje over van wijlen Peter Mayhew. Hij speelt nu voor de vierde maal de rol van ieders favoriete harige Wookiee. Vermoedelijk gaat de volgende Star Wars-film de laatste keer zijn dat de acteur in het wollige kostuum moet kruipen. Daarna gaat de franchise een heel andere richting op.

Vanaf 20 december in de bioscoop.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobPeeters89

Avatar

Dit is wel echt het grootste non-nieuws item op FT van de laatste tijd. Op basis van een nietszeggende tweet, dit item typen.

adofmirosch

Avatar

Want schokkende momenten maakt een star wars film goed!

Master Of Films

Avatar

adofmirosch "Want schokkende momenten maakt een star wars film goed!"
Nou was er wel een mooi schokkend moment in de Star Wars geschiedenis. Toevallig speelt dat zich af in de allerbeste Star Wars film.


Chrischzz

Avatar

Het word toch een musical.. YES!!!

adofmirosch

Avatar

@MoF

Heel mooi inderdaad Smiley face sowieso een van mijn lievelings scènes.

SplashySleet20

Avatar

Iron blijkt te leven en gebruikt de 6 infinity stones om het universum te redden. Dat is wel heel erg schokkend zeg. Voor starwars

Spider-fan

Avatar

Meest schokkend moment van The Rise of Skywalker: Rian Johnson blijkt op het laatste moment regie van Abrams overgenomen te hebben, maar men wilde de fans niet verontrusten.

chefry1983

Avatar

^
Laten we hopen van niet

Ik denk dat Rey een transeksuele lesbienne is. Dit puur om de lgbtq scène tevreden te houden

Devenace

Avatar

Hayden Christensen als cloned Darth Vader is er 1 van.

PatrickP12

Avatar

Euh..the last jedi heeft toch al alles afgerond ?

nieuwslaatste nieuws

meest populair