Beluister nieuwe single 'Spirit' van Beyoncé (Nala) uit 'The Lion King'

Deze krachtige song maakt onderdeel uit van de nieuwe soundtrack.

Zangeres Beyoncé heeft haar stem verleend aan leeuwin Nala in Disney's The Lion King. Deze nieuwe versie van de klassieke animatiefilm verschijnt pas volgende week in de bioscoop, maar Disney heeft nu alvast de single 'Spirit' vrijgegeven. Dit nieuwe nummer is natuurlijk ingezongen door Queen Bey.

Bekijk de afbeelding
We wisten natuurlijk al dat Beyoncé een aantal klassiekers als 'Can You Feel The Love Tonight' opnieuw in zou zingen voor de aankomende live-action-film, maar nu heeft de Grammy Award-winnende zangeres ook een nieuw nummer uitgebracht met de naam 'Spirit'. Dit lied zal in een belangrijke scène van de film te horen zijn en maakt dus onderdeel uit van de officiële soundtrack.

Je kunt het nummer hieronder beluisteren!


Nieuw album
Beyoncé maakte ook bekend volgende week een speciaal album met de naam The Lion King: The Gift uit te brengen. Hierop zullen diverse nieuwe nummers te horen zijn met een Afrikaans geluid. Ze werkte daarvoor samen met een aantal internationale artiesten. Beyoncé heeft dit album ook geproduceerd. The Lion King: The Gift is vanaf 19 juli te verkrijgen.

The Lion King is vanaf volgende week woensdag overal in Nederland te zien!

NieuwsFilm

meest populair