Algemeen

Disney maakt toch Amy Adams' 'The Woman in the Window'

Project loopt wel flink vertraging op

door Niels van Arkel om 06:36 in Algemeen
Een van de laatste films uit de stal van FOX 2000 wordt toch overgenomen door Disney. De boekverfilming van The Woman in the Window, de grote bestseller van auteur A.J Finn uit 2018, heeft het releasejaar 2020 meegekregen.

Door een flinke hoeveelheid reshoots aan de film tilt Disney de film over het jaar 2019 heen en komt hij (naar alle waarschijnlijkheid) in het najaar van 2020 uit. De dragende hoofdrolspeelster is Amy Adams. Andere rollen zijn er voor Gary Oldman (The Hitman's Bodyguard) en Anthony Mackie (Avengers: Infinity War)

Over de film
Anna Fox is naast arts bovenal een kluizenaar. Ze woont alleen in New York en verlaat praktisch nooit haar woning. Dagelijks drinkt ze veel wijn, bekijkt ze oude films en denkt bovenal terug aan gelukkigere tijden. Ook is ze niet vies van het bespioneren van haar buren. Tegenover Anna's huis trekt een nieuw gezin in: de Russells. Ze lijken een perfecte familie. Maar wanneer Anna op een avond uit haar raam kijkt en iets ziet wat ze eigenlijk niet zou mogen, begint haar wereld in elkaar te storten. Niet alleen worden haar schokkende geheimen blootgelegd, ook weet ze niet meer wat echt is, wat verzonnen is en wie er nou eigenlijk in gevaar verkeerdThe Woman in the Window lijkt af te stevenen naar een release van 4 oktober 2020.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Spijtig dat die is uitgesteld. Maat als de film beter wordt door de reshoots mag het van mij.

Mav Damian

Avatar

Amy Addams altijd +1

Master Of Films

Avatar

Nou nou Disney via het Fox2000 label, toch nog een originele film met Amy Adams laten verschijnen. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair