Algemeen

Force-connectie tussen Kylo Ren en Finn in 'Star Wars' bevestigd?

De twee personages ontmoeten elkaar net iets te vaak.

door Bram de Groot om 08:57 in Algemeen
In Star Wars: The Force Awakens blijkt uiteindelijk Daisy Ridley's Rey de voornaamste heldenrol in de vervolgtrilogie te grijpen. John Boyega's Finn was ook een belangrijke kandidaat, aangezien hij op een zeer opvallende wijze ontsnapte aan zijn bestaan als Stormtrooper. Nu is (nogmaals) bevestigd dat er iets speelt tussen FN-2187 en Adam Drivers Kylo Ren.

In de comic Star Wars: Age of Resistance - Finn #1 wordt er meer duidelijk over het verleden van Finn als een medewerker van de First Order. Hij startte als schoonmaker en tijdens zijn vroegere periode is er al een ontmoeting geweest tussen de vroegere Ben Solo en de latere Finn. Zie hieronder:


Mogelijke Force-connectie
Het blijkt dat Kylo Ren in de comic een moment aandachtig Finn bekijkt, alsof er iets met hem is. Dit zou zonder enige aanleiding gebeuren. De kans lijkt groot dat Kylo Ren iets in de Force voelde om naar Finn te kijken. Mogelijk is er een Force-connectie tussen de personages.

Dit zagen we ook in het begin van Star Wars: The Force Awakens op het moment dat Finn twijfelt aan zijn rol op Jakku. Ook dan krijgt hij de aandacht van Kylo Ren. Uiteraard kan het ergens toeval zijn en wordt er nu teveel achter twee situaties tussen de personages gezocht, maar wie weet zien we hier in Star Wars: The Rise of Skywalker iets van terug. De film van J.J. Abrams draait vanaf 18 december in de Nederlandse bioscoopzalen.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Zo zonde dat deze trilogy geen rode draad heeft én dat verdeeld is over de drie delen.

TLJ was een gemiste kans, nu voelt The Rise of Skywalker als een film die alles uit moet gaan leggen.

23VDV23

Avatar

^Kun je pas over oordelen als deel 9 ook uit is. Het is een illusie dat bijvoorbeeld de originele trilogie wel een verhaal had dat van begin af aan vast lag. Onlangs werd nog duidelijk dat ten tijde van het maken van A New Hope Darth Vader en Anakin niet één en dezelfde persoon waren en het is al lang bekend dat het feit dat Luke opeens Leia's broer bleek te zijn pas is bedacht tijdens het schrijven van látere (!) versies van het Jedi script. 'De andere Skywalker' waar Yoda het in ESB over heeft zou gewoon een nieuw personage worden. Etc. Zo zijn er wel meer dingen. Kids die straks deze nieuwe trilogie gaan kijken zonder een paar jaar op een nieuw deel te hoeven wachten zullen waarschijnlijk heel anders naar deze films kijken, TLJ incluis.

ThEnd

Avatar

100% eens met 23VDV23.

GreenHornet

Avatar

als ze alles maar uitleggen in deel 9

Mas7

Avatar

Helemaal met je eens 23VDV23!

Maar zie het wel als een gemiste kans...

LeonardoPacino

Avatar

@23VDV23:

Dat klopt helemaal. Door alle nostalgische gevoelens hebben veel mensen niet door wat een rommeltje de originele trilogie eigenlijk was.

SplashySleet20

Avatar

@23VDV23 eindelijk iemand die het snapt.

SplashySleet20

Avatar

@23VDV23 eindelijk iemand die het snapt.

Darthmar

Avatar

Maar een kleine opmerking: Star Wars was een alleenstaande film waar later twee delen bij kwamen. The Force Awakens, The last Jedi en The Rise of Skywalker zijn vanaf dag 1 als een trilogie bestempeld en daarom is het nog slordiger dat er geen duidelijke verhaalllijn in zit. Dat er geen persoon was die de belangrijkste lijntjes heeft uitgezet voor alle drie de films.

Master Of Films

Avatar

LeonardoPacino "Door alle nostalgische gevoelens hebben veel mensen niet door wat een rommeltje de originele trilogie eigenlijk was."
Nou vind ik zelf dat TESB een meesterwerk is. En dat heeft niks met nostalgische gevoelens te maken Smiley face

ROTJ is dankzij de Ewoks meer een commercial voor Star Wars speelgoed geworden. ROTJ heeft mooie momenten en vreselijke dieptepunten.

TESB heeft echter een probleem gekregen doordat Lucas en co iets deden in ROTJ. En ja daar had 23VDV23 het al over. Iets wat mij stoort, maar mijnheer Lucas verdomde het om het aan te pakken. Alleen onzinnige dingen veranderen zoals de Michael Jackson schreeuw van Obi wan, de "NOOOO" van Darth Vader en amateurische shoot out tussen Han en Greedo Smiley face

Sunspot

Avatar

GA he tnou niet verpesten, Kylo Ren is beste karakter van de huidige trilogie, hoewel hij even crybaby was in deel 1, na masker afdoen.

Enige geoie van TLJ, da tKylo Ren nu juist zo interessant is, ga dat niet verpesten alsjeblieft!

nieuwslaatste nieuws

meest populair