Force-connectie tussen Kylo Ren en Finn in 'Star Wars' bevestigd?

Force-connectie tussen Kylo Ren en Finn in 'Star Wars' bevestigd?

De twee personages ontmoeten elkaar net iets te vaak.

In Star Wars: The Force Awakens blijkt uiteindelijk Daisy Ridley's Rey de voornaamste heldenrol in de vervolgtrilogie te grijpen. John Boyega's Finn was ook een belangrijke kandidaat, aangezien hij op een zeer opvallende wijze ontsnapte aan zijn bestaan als Stormtrooper. Nu is (nogmaals) bevestigd dat er iets speelt tussen FN-2187 en Adam Drivers Kylo Ren.

In de comic Star Wars: Age of Resistance - Finn #1 wordt er meer duidelijk over het verleden van Finn als een medewerker van de First Order. Hij startte als schoonmaker en tijdens zijn vroegere periode is er al een ontmoeting geweest tussen de vroegere Ben Solo en de latere Finn. Zie hieronder:


Mogelijke Force-connectie
Het blijkt dat Kylo Ren in de comic een moment aandachtig Finn bekijkt, alsof er iets met hem is. Dit zou zonder enige aanleiding gebeuren. De kans lijkt groot dat Kylo Ren iets in de Force voelde om naar Finn te kijken. Mogelijk is er een Force-connectie tussen de personages.

Dit zagen we ook in het begin van Star Wars: The Force Awakens op het moment dat Finn twijfelt aan zijn rol op Jakku. Ook dan krijgt hij de aandacht van Kylo Ren. Uiteraard kan het ergens toeval zijn en wordt er nu teveel achter twee situaties tussen de personages gezocht, maar wie weet zien we hier in Star Wars: The Rise of Skywalker iets van terug. De film van J.J. Abrams draait vanaf 18 december in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair