Algemeen

'Sherlock Holmes 3' ruilt Guy Ritchie in voor nieuw bloed

Na twee delen van Guy Ritchie een nieuwe kopman.

door Bram de Groot om 10:31 in Algemeen
Recent had Guy Ritchie eindelijk weer eens echt succes. Hij regisseerde voor Walt Disney namelijk de sprookjesfilm Aladdin, na de financiële tegenvallers King Arthur: Legend of the Sword (2017) en The Man from U.N.C.L.E. (2015). Het betekent echter niet dat hij terugkeert voor het vervolg op Sherlock Holmes: A Game of Shadows uit 2011.

Ritchie regisseerde zowel de eerste als tweede Sherlock Holmes-film met Robert Downey Jr. (Holmes) en Jude Law (Dr. Watson). Voor deel drie keert hij niet terug, waarschijnlijk omdat hij werkt aan de misdaadfilm The Gentlemen met onder meer Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell en Hugh Grant.

Opvallende naam in beeld
Volgens Variety is nu Dexter Fletcher in beeld om in de regiestoel van Sherlock Holmes 3 plaats te nemen. De Rocketman en Eddie the Eagle-regisseur was ook verantwoordelijk voor het afrondende werk voor Bohemian Rhapsody (2018).

Warner Bros. Pictures wil deel drie in december 2021 in de bioscoop hebben.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Jammer, maar goed om te horen dat hij weer aan een misdaadfilm werkt. Man from UNCLE is echt een pareltje, maar ik vind Ritchie's films sowieso vaak underrated.

Het is hopen op een Rock 'N Rolla sequel.

adofmirosch

Avatar

De twee vorige films behoren tot mijn favorite moderne blockbusters. Kijk al jaren uit naar een derde deel, hoop dat het niet weer uitgesteld gaat worden.

Hylian_Knight

Avatar

Jammer :(. Hopelijk dat ze de kwaliteit van de vorige films vast kunnen houden.

ThysRomani

Avatar

Sherlock Holmes 1 en 2 zijn typische Ritchie films. Het is alsof je vraagt om Tarantino te vervangen voor de sequel van Inglourious Basterds: Hitler lives. Wordt niks.

Niks ten nadele van Dexter Fletcher. Sherlock Holmes werkt als cohesie tussen Ritchie, Downey en Law. Verdorie.

Tuurlijk ga ik deel 3 kijken, mijn hart vasthoudende.

Goov25

Avatar

Ik denk niet dat ik dit goed nieuws vind. Maar checken zal ik 'm toch wel.

Frietgezicht

Avatar

@ Prime, zo zo iemand die Rock N Rolla wel kan waarderen. Onderschat filmpje.

Maar die 2 ervoor(Swept Away en Revolver) waren wel miskleunen.

PRIME

Avatar

@Friet

Die 2 heb ik inderdaad nooit gezien, maar Rock 'N Rolla kijk ik nog geregeld. Altijd wel gedacht dat die Toby Kebbel zou doorbreken, maar dat laat nog op zich wachten.

Maac

Avatar

Maakt Guy Ritchie nog films? Waarom eigenlijk?

Boer

Avatar

Hopelijk maken ze een meer klassieke Sherlock Holmes film. Ben groot fan van de boeken en als ze dat sfeertje neer kunnen zetten zou het wel vet zijn

NieuwsFilm

meest populair