Algemeen

'Sonic the Hedgehog'-fans gaan blij worden van nieuwe design

Het eerdere ontwerp van de bekende blauw egel viel niet bepaald in de smaak.

door Jeffrey Kouters om 12:47 in Algemeen
Product Tim Miller (de man achter Deadpool en Terminator: Dark Fate) is ervan overtuigd dat het nieuwe ontwerp van Sonic wél in de smaak zal vallen bij fans. Toen de eerste trailer van Sonic the Hedgehog in april verscheen, werd het ontwerp van de bekende blauwe egel compleet afgekraakt. Daarop besloten de makers aan de slag te gaan met een nieuw design.

Het realistischere en menselijkere ontwerp dat regisseur Jeff Fowler zijn Sonic mee wilde geven, konden veel fans van de Sega-games niet waarderen. Na een stormvloed van boze reacties beloofden de makers het ontwerp dan ook aan te gaan passen. Producent Tim Miller heeft dit nieuwe ontwerp al gezien en belooft dat de fans zich geen zorgen meer hoeven te maken.

"Ik stond achter de fans en Jeff ook. Ik ben direct naar hem toegegaan nadat die storm van kritiek losbarstte en wilde hem vertellen dat hij het beste zijn excuses aan kon bieden, maar dat had hij zelf al gedaan", vertelt Miller. Volgens Miller was deze reactie de enige juiste. "De fans moeten ook hun zegen kunnen geven, dus het is belangrijk om goed naar hen te luisteren".


Paramount Pictures besloot de film enkele maanden uit te stellen na de heftige reacties op de trailer. Oorspronkelijk zou Sonic the Hedgehog in november dit jaar verschijnen. Sonic the Hedgehog rent nu op 13 februari 2020 de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ExtraDip3000

Avatar

Respect voor degene die besloten heeft het uiterlijk aan te passen!

CaptainCab

Avatar

'Product' Tim Miller?

Ik denk dat de echte Sonic films ook graag een compleet ander script zien

NieuwsFilm