Algemeen

Zombieplaag terug op eerste artwork 'Train to Busan 2: Peninsula'!

Het vervolg op de Koreaanse zombiehitfilm.

door Bram de Groot om 12:42 in Algemeen
In 2016 was de Zuid-Koreaanse zombiefilm Train to Busan een internationale hit. De vermakelijke film rond een uitbraak van een zombieplaag haalde namelijk een kleine 100 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. Het vervolg wordt ondertussen opgenomen, met de titel Peninsula!

Het is opnieuw Yeon Sang-ho die in de regiestoel zit. Hoofdrollen zijn er dit keer voor Kang Dong Won, als het belangrijkste personage Jung Suk, en Lee Jung Hyun als Min Jung. Allebei zijn het uitstekende overlevers en leiders. Andere rollen zijn voor Lee Raea, Kwon Hae Hyo, Kim Min Jae en Goo Kyo Hwan.

Eerste concept-art
Hieronder zie je de eerste concept-art voor de film, die in Zuid-Korea Bando heet, waaruit blijkt dat het vervolg zich dit keer niet grotendeels in een trein zal afspelen. Het vervolg zou zich vier jaar na het origineel afspelen en er wordt vooral gekeken hoe individuen en groepen mensen overleven op een zombie-overspoeld schiereiland.

Een verschijningsdatum is nog niet bekend en naar verluidt zou er ter zijner tijd een Amerikaanse remake komen van het succesvolle origineel.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gyros regime

Avatar

Helaas nog geen world war Z 2..

Rohieth

Avatar

Wel jammer, maar de eerste was steengoed. Benieuwd hoe ze de tweede gaan behandelen.

Moviemagic

Avatar

Het eerste deel was inderdaad erg leuk. Ik ben benieuwd of ze nog iets leuks neer kunnen zetten. Ik hoop op veel bruut geweld zoals een zombiefilm zou moeten zijn.

lamoteg

Avatar

Met PAN KIN SOO en HAN SUR LES kan het niet misgaan. Beter dan LEE JUN KWON.

Laat de uitgebreide naamopnoeming maar weg.ik herken er toch niemand in. Het is wel Koreaans maar zoals ze bij ons zeggen. Dat is Chinees voor
Mij

Ereptile

Avatar

De eerste film was echt goed! K kijk uit naar de 2e!

Sunspot

Avatar

Vond deel 1 mooi gefilmd, maar was totaal niet spannend, die zombies waren ook niet eng of zo.

Had gewoon geen spanning, was een teleurstelling, had echt veel verwacht na alle lovende reacties over de film :(

NieuwsFilm

meest populair