Zombieplaag terug op eerste artwork 'Train to Busan 2: Peninsula'!

Het vervolg op de Koreaanse zombiehitfilm.

In 2016 was de Zuid-Koreaanse zombiefilm Train to Busan een internationale hit. De vermakelijke film rond een uitbraak van een zombieplaag haalde namelijk een kleine 100 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. Het vervolg wordt ondertussen opgenomen, met de titel Peninsula!

Het is opnieuw Yeon Sang-ho die in de regiestoel zit. Hoofdrollen zijn er dit keer voor Kang Dong Won, als het belangrijkste personage Jung Suk, en Lee Jung Hyun als Min Jung. Allebei zijn het uitstekende overlevers en leiders. Andere rollen zijn voor Lee Raea, Kwon Hae Hyo, Kim Min Jae en Goo Kyo Hwan.

Eerste concept-art
Hieronder zie je de eerste concept-art voor de film, die in Zuid-Korea Bando heet, waaruit blijkt dat het vervolg zich dit keer niet grotendeels in een trein zal afspelen. Het vervolg zou zich vier jaar na het origineel afspelen en er wordt vooral gekeken hoe individuen en groepen mensen overleven op een zombie-overspoeld schiereiland.

Een verschijningsdatum is nog niet bekend en naar verluidt zou er ter zijner tijd een Amerikaanse remake komen van het succesvolle origineel.



NieuwsFilm

meest populair