Johnny Depp-vervanger gevonden voor 'The Invisible Man'!

Nu de Dark Universe dood is, gaat de films losstaand door.

Alweer even geleden was er The Mummy met Tom Cruise. Daarna met The Invisible Man met Johnny Depp verschijnen, maar het grotere Dark Universe-plan werd geschrapt. De reboots van de monsterfilms komen er echter nog wel, alleen dan losstaand. Nu is bekend wie Depp vervangt in de kleinschaligere, maar wel duisterdere remake.

In de nieuwe The Invisible Man van Upgrade-regisseur Leigh Whannell gaat Oliver Jackson-Cohen, bekend van onder meer de Netflix-serie The Haunting of Hill House, het personage Adrian Griffin spelen. Eerder werden Armie Hammer (Call Me by Your Name) en Alexander Skarsgard (Hold The Dark) genoemd.

Bekijk de afbeelding
Aanpassing van bronmateriaal
Eerder werd de nieuwe versie van het personage omschreven als "een sociopatische miljardair die zijn geld verdiende door een onzichtbaarheidspak te ontwikkelen voor het Ministerie van Defensie." In het bronmateriaal van H.G. Wells werd het personage Adrian Griffin echt onzichtbaar, dus niet met een pak.

Andere rollen zijn er voor Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Harriet Dyer en Storm Reid en de opnames moeten nog deze maand van start gaan om de verschijningsdatum van 13 maart 2020 te halen. De productie ligt in handen van Blumhouse Pictures.

NieuwsFilm

meest populair