Video

Trailer horrorthriller 'The Hunt' van Blumhouse!

De volgende film van de succesvolle producent Jason Blum.

door Bram de Groot om 16:28 in Video
Ma, Us, Happy Death Day, Glass, The Purge, Halloween, BlacKkKlansman, Truth or Dare, Upgrade, Unfriended en Insidious. Dit zijn slechts een aantal van de films die sinds begin 2018 in de bioscoop zijn verschenen. Het zijn ook enkele van de films van Jason Blum en zijn productiemaatschappij Blumhouse Pictures. Nu is er een vital teaser trailer voor The Hunt!

In de thriller worden twaalf vreemdelingen wakker op een open plek. Ze weten niet waar ze zijn of hoe ze daar zijn beland. Ook weten ze niet dat ze zijn gekozen voor 'The Hunt'. Een groep rijke stinkerds van over de gehele wereld heeft zich verzameld om voor de eerste keer in het afgelegen Manor House op mensen te jagen... Gewoon om dat het kan.


De regie lag in handen van Craig Zobel, bekend van Compliance en Z for Zachariah, en er zijn rollen voor onder meer Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Emma Roberts en Justin Hartley.

Vanaf 26 september is The Hunt te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder ook de teaser poster!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Eentje om in de gaten te houden.

Frietgezicht

Avatar

Klinkt een beetje als Hard Target met Van Damme. Toch altijd 1 van mijn favo Van Damme films geweest.

Moviemagic

Avatar

Het verhaal waarin mensen opgejaagd worden door andere is al vaker gedaan. Hopelijk weten ze er een leuke draai aan te geven.

Master Of Films

Avatar

In de thriller worden twaalf vreemdelingen wakker op een open plek. Ze weten niet waar ze zijn of hoe ze daar zijn beland.
Begin van Predators. Zoals Moviemagic het al schreef, er zijn meerdere films met opgejaagde mensen. Niks nieuws onder de zon, al hoeft dat gegeven niet te hoeven afgeschreven.

krisiz

Avatar

Surviving the Game met Ice-T en Rutger Hauer komt juist als eerste bij me op. Ook rijke stinkerts die 1 gast opjagen in het bos.

Devenace

Avatar

Krisiz, het eerste wat in me opkwam.

Goku32

Avatar

Zo vaak zulke films gezien, Frietgezicht, er is nog een veel betere film dan hard target. Is met die dude van American ninja. Dat is 1 van mij favo film. Of de ene met die zwerver die een kans krijgt op een beter leven denk hij. Maar dan word er ook op hem gejaagd. Ook een goeie film is dat

Rohieth

Avatar

Escape Room: Mockingjay Part 3

NieuwsFilm