Video

Trailer zeer positief ontvangen superheldenfilm 'Freaks'

Deze keer eens niet van het MCU of het DCEU.

door Wouter Drummen om 13:02 in Video
Er komt weer een superheldenfilm aan, maar deze is eens een keertje niet afkomstig van Marvel of DC. Het gaat namelijk om de film Freaks van Adam B. Stein en Zach Lipovsky. Zij hebben zowel samen het script geschreven als de film geregisseerd. Nu hebben ze ook de eerste trailer van hun nieuwe project vrijgegeven.

De film volgt een vader (gespeeld door Emile Hirsch, o.a. bekend van Into the Wild) die zich met zijn zevenjarige dochter (Lexy Kolker) schuilhoudt in een huis. Dit doet hij omdat zijn dochter superkrachten heeft, maar het hebben hiervan is verboden. De film speelt zich namelijk af in een wereld waar mensen met superkrachten door de overheid opgesloten worden omdat ze een gevaar zouden kunnen vormen voor hun omgeving en de rest van de bevolking.

Trailer
Het verhaal neemt echter een bizarre wending wanneer de mysterieuze Mr. Snowcone (Bruce Dern o.a. bekend van The Hateful Eight) het zevenjarige meisje ervan weet te overtuigen om te ontsnappen en naar haar vermiste moeder op zoek te gaan. De film, die de label krijgt sciencefiction & horrorhybride werd sterk onthaald op het filmfestival in Toronto. Freaks was daar vorig jaar een van de grote hits. De film komt deze zomer nog uit.

Bekijk de trailer hieronder.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Best wel een borrig trailer vond het niet interessant, het kind is nu al irritant vind ik

Sunspot

Avatar

Hmmm, interessant

NieuwsFilm

meest populair