Leonardo DiCaprio laat ook aan Brad Pitt niets los over "dubieuze" einde 'Titanic' (video)

Leonardo DiCaprio laat ook aan Brad Pitt niets los over "dubieuze" einde 'Titanic' (video)

Zijn 'Once Upon a Time in Hollywood'-collega's willen het eigenlijk wel weten.

We hebben het er nog maar een miljoen keer over gehad, maar dat is dan misschien ook wel meer dan logisch: had Leonardo DiCaprio's Jack Dawson de rampenfilm Titanic kunnen overleven? Aanwezig is een zinkend schip, ijskoud water en een romantisch metgezel (in de vorm van Kate Winslet) op een drijvende deur. Sommigen beweren dat er ruimte was voor Jack, anderen hebben hun twijfels. Enkele jaren geleden constateerde het team van MythBusters dat het mogelijk had moeten zijn - iets waar schrijver/regisseur James Cameron zwaar tegen is. DiCaprio helpt ook niet mee.

MTV sprak met hem, Brad Pitt en Margot Robbie vanwege Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood. Toen ze het toch even over Titanic wilden hebben, was het Robbie die als eerste reageerde. De 44-jarige DiCaprio leek er glimlachend geen trek in te hebben met zijn "geen commentaar," ondanks dat Pitt's nieuwsgierigheid toenam. Zie de video hieronder.


Waarom Cameron en DiCaprio niets willen loslaten is een groot mysterie. De eerstgenoemde onthulde in 2017 al enigszins geïrriteerd: "Het antwoord is erg simpel, want op pagina 147 [van het script] staat dat Jack sterft. Heel simpel. Vanzelfsprekend was het een artistieke keus - dat ding was groot genoeg om haar te steunen, maar niet groot genoeg voor hem. Ik vind het eigenlijk erg stom dat we deze discussie twintig jaar later nog steeds voeren."

NieuwsFilm

meest populair