Algemeen

Volledige cast Netflix-zombiefilm 'Army of the Dead' onthuld

Zack Snyder (Watchmen, Man of Steel) zal de film regisseren.

door Zilko Tarici om 09:27 in Algemeen
Vandaag is bekend geworden dat Hiroyuki Sanada (Westworld) Garret Dillahunt (Deadwood, Looper), Raul Castillo, Omari Hardwick, Chris D'Elia, Nora Arnezeder, Matthias Schweighofer, Samantha Win en Rich Cetrone allen zijn toegevoegd aan de cast van de actievolle zombiefilm Army of the Dead. De casting van de film is daarmee officieel afgerond.

Dave Bautista (Stuber) speelt de hoofdrol in de film, die begint met een zombie-uitbraak in Las Vegas. Een groep huurlingen moet vervolgens zijn leven op het spel zetten om de besmette zone te betreden en een grootste kraak ooit succesvol te volbrengen.

Een terugkeer naar het zombie-genre
De opnames van Army of the Dead zijn onlangs begonnen in de plaats Albuquerque (in de Amerikaanse staat New Mexico). Zodra de opnames daar zijn afgerond, wordt de productie verplaatst naar een casino in Atlantic City. Zack Snyder zal de film regisseren en verfilmt een script dat hij samen met Joby Harold en Shay Hatten schreef. Deborah Snyder en Wesley Coller produceren.

Army of the Dead wordt ergens in 2020 beschikbaar gesteld door Netflix.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik kijk nu al uit naar de Snyder Cut van deze film

Master Of Films

Avatar

Ik had graag de Snyder Cut van The Lion King willen zien. Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Jammer dat 1 van mijn favoriete acteurs (Michael Biehn) nooit meer in een grote film gecast wordt, begrijp het eigenlijk niet, hij heeft nog steeds een hele grote fanbase en hij wordt er niet jonger op.

Sander_1107

Avatar

Zou een goede film moeten zijn, sinds Dave Bautista alleen maar in goede films speelt… -_-

Sunspot

Avatar

Ben benieuwd!

Ereptile

Avatar

De eerste zombiefilm die Snyder ooit heeft gemaakt is ook meteen 1 van mijn favoriete! Dawn of the Dead (remake) was geweldig!

NieuwsFilm

meest populair